یه دختر دارم یه ساله نشده شوهرم خیلی بد اخلاق و بددهنه کتکم میزنه فحش به پدر و مادرم میده. خودش دانشجو هس خرجشو من میدم به جز نصف اجاره خونه کل مخارج خونه با منه چه کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر حماقت . اون نقشه کشید من خام شدم. من یه نامزد داشتم در طی نامزدیم همسرم خیانت کرد منم سریع با توافق طلاق گرفتم چون تحمل خیانت نداشتم. دوستش بهم اطلاع داد. این شوهرم فامیل خیلی دورمون بود دوتا نامزدیش بهم خورده بود . ادعا کرد اونا بهم خیانت کردن منم خام شدم گفتم مث خودمه. نگو دروغ گفته روانیه .تا ازدواج کردیم من متوجه شدم خواستم طلاق بگیرم اون زرنگی کرد گف خونواده شوهر سابقت میگن تو بچه دار نمیشدی برا همین طلاق گرفین. گفتم من نامزد بودم گف تو نامزدی جراحی داشتی از پایین جای بخیه اینا نمیموپه مشکل رحم داشتی . گف مامانم اینا میگن پسرمون بدبخت شد این موضوع بهم برخورد. نگو نقشه کشیده پامو گیر بندازه من همچنان خرجشو بدم.وقتی خواس نزدیکی کنه به قصد بچه گفتم اگه نذارم این مارک رو بهم میچسبونن که حتما چیزی بوده. حماقت کردم همون بار اولم گرف بچه دار شدم
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
پس معطل چی هستی بچتم که کوچیکه حالا تا بزرگ بشه پیش خودته شاید تا اون وقت درست بشه شاید ادم شد برگشتین به هم. که البته بعید میدونم مرد بدذات مفت خور هیچ وقت درست نمیشه..
ماهِ درخشنده چو پنهان شود شب پرهِ بازیگر میدان شود...
سلام خانومی شغلت چیه ؟ .چند سالته ؟شوهرت چند سالشه ؟ چند وقته ازدواج کردی ؟ امیدوارم بتونم را ...
۴ساله ۲سال نامزد بودیم ۲ساله خونه خودمم. شوهرم ۳۷ سال داره من ۳۴ سال اون الان دانشجوی پزشکیه از اون متد ثبت نامیای خارج از کشور که یه مدت بعد میان ایران با بند پارتی. من فعلا به خاطر دخترم بیکارم ولی ماهیانه ۳تومن دارم خ ج خودم و بچه ام کنم . پول دارم تو بانک . بابام اپارتمانم داده بهم