2777
2789
عنوان

دختراتون رو با باباشون بیشتر ارتباط بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قبول دارم 

منم یه دختر کوچولو دارم 

هنوز خیلی کوچولو هست و حتی فک کنم نمیدونه من مامانشم 

اما دوست دارم اگه بزرگ تر شد اینجوری با باباش ارتباط بگیره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

چی بگم که محبتی از بابام ندیدم

الان مشاورم همسن بابامه وقتی باهام خوب رفتار میکنه همش رفتاراش یادم میفته ذوق میکنم همش حسرت میخورم

فکر کن در این حد کمبود محبت از طرف یه مرد که همون بابامه دارم

واقعا همین طوره

من به شدت وابسته مامانم بودم و هستم

انقدر از بابام دوری کردم که تاحالا نتونستم با هیچ مردی ارتباط بگیرم یا حتی وارد رابطه بشم

وقتی یکم نزدیکم بشه سریع خودمو جمع میکنم 

خیلی آسیب دیدم از این موضوع 

من از پدرم هیچ محبتی ندیدم ولی هم اعتماد به نفس دارم هم شریکمو خوب انتخاب میکنم

افرین قوی باش و قوی بمون ، متن یعنی دخترایی که باباهاشون کنارشون نیستن اعتماد به نفس ندارن و با کمبود محبت ، به کوچکترین محبتی دل میبندن و ضربه میخورن

باباهای ایرانی یا مثل بابای تو هستن یا عاشق دختراشون حد وسط ندارن، تا بچه هست همه جوره عاشقشن تا یکم ...

بابای من وسطه تا جاییکه یادمه بعد از بلوغ تا الان که۲۴سالمه

بغلم نمیکنه بوسم نمیکنه ولی خیلی به غکرمه و کمک فکری و روحی بهم کرده و حمایتم کرده

ترکیبی از قدیمی بودن و مهربونه

ولی از اینم میشه بهتر بود وقتی ادم بچه شو از محبت پر کنه نه که انقد محبت نبینه و ازادی ناصحیح داشته باشه که زندگیشو خراب کنه 

خیلی قبول دارم منم یه دختر کوچولو دارم هنوز خیلی کوچولو هست و حتی فک کنم نمیدونه من مامانشم اما دوست ...

از الان همه‌کارهاشو به جز خانومامه به دست باباش بازی نقاشی حتی خواب و بیرون بردن