عزیزم
پس در مورد ادامه ی زندگی هست
تو تاپیک آخرت نمیگم چون جز بازدید هاست اونجا بگم کامنتها و درخواستهای دوستی زیادی برام میاد و جواب دادن تک تک کامنتها و همینطور محاسبه ، برای همه مقدور نیست و خسته کنندس چون محاسباتش ۲ ساعتی وقت میبره
من بلدم طالع و قسمت در ازدواج رو محاسبه کنم در اینجا یا در خصوصی هر کجا که مایلید ( بدون هزینه )
بعد نظر داد به پای این زندگی بمان یا نه
محاسباتش رو از سایت های : اهورا مشکان ازدواج یاد گرفتم ( سایتها رو سال ۹۶ اتفاقی پیدا کردم ، خوندم برام جالب اومدن بعدها یادم افتاد زفتم ازشون پرینت گرفتم کامل خوندم و محاسباتش رو یاد گرفتم بعد برای اینکه بدونم درسته محاسباتش : برای اطرافیان و دوست و همسایه و فک و فامیل حتی سلبریتیهایی که زن و شوهر بودن { اونایی که جدا شده بودن رو محاسبه کردم نتیجه جدایی اومد ، اونایی هم که زندگی خوبی داشتن و دوام داشت اونام نتیجش دوام اومد }
🧡 فقیه ، محقق ، گردآورنده و مدیر سایتهای اهورا مشکان ازدواج : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی [ زادگاه : شهر نی ریز استان فارس ] هستش .
برای محاسبه اینا نیازه :
💚💚💚اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان : برای
♦️محاسبه ی ستاره ی دوام ( به روش شیخ بهایی " منبع : کتاب سر المستتر شیخ بهایی و کتاب کشکول شیخ بهایی )
♦️محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ؟ ( ینی فرزندی به وجود خواهد آمد یا نه ) : محاسبه ی ابن سینا " منبع : کتاب مجربات ابن سینا : آقای مشکانی گفته مجربه صد در صد
♦️محاسبه ی ستاره ی عشق
♦️محاسبه ی دانستن عاقبت این دو
♦️محاسبه ی لوح اختلاط ( به روش میرداماد )
💚💚💚 اسم مستعار زن و مرد ( هر طور که صدا میزنند " یعنی هر طور که صدا میدهد " ) : برای
♦️محاسبه ی درجه ی ( میزان ) دوستی زن و مرد ( ابن سینا ) کتاب مجربات ابن سینا
♦️کیفیت زندگی زن و مرد ( بدون نام مادرانشان ) ( ابن سینا ) کتاب مجربات ابن سینا
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
♦️ساعت ( اگه یادت مونده ) ، روز ، ماه و سالی که برای اولین بار عتقد خطبه ی عقد خوند و بله دادی [ چه یک دفعه یی خطبه ی عقد دائمبوده ، چه قبلش صیغه ی محرمیت : اونی که بار اول بله دادی : تاریخ برای اینه که بفهمیم عقد در چه روزی جاری شده ؟ آیا روز نحس بوده آیا ساعت نحس بوده ، یا نبوده .
[[[ عقد در روز ( و یا ساعت نحس ) هم کم کم باعث بروز مشکلات و مشاجرات و دردسرها و در نهایت منجر به طلاق میشه ( چه زوجین در طالع و قسمت هم باشن چه نباشن ) : خود آقای مشکانی هم گفته اگر محاسبات رو انجام دادید و اوکی بود : حتما لحلظ کنید که عقد در ساعن نحس و روز نحس جاری نشه
اگر تمایل داری محاسبه کنم ( بدون هزینه ) . اگرم نه خبرم کن بگو نیاز نیست