2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیتانیوم اره عالیه انگار دندون خودمه

چه عالی من باید۴تاایمپلنت بزارم یه دکتررفتم گفت کره ای خوبه ولی جای دیگه میگن تا۵سال جواب میده جنس الماتی مادام اعنره اونم دودلم چون هزینه هاش واقعابالاس شماچندساله انجام دادین ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

چه عالی من باید۴تاایمپلنت بزارم یه دکتررفتم گفت کره ای خوبه ولی جای دیگه میگن تا۵سال جواب میده جنس ا ...

من ده سال منم یکی دیگه بایدانجام بدم من کلا ریشه هم نداشتم کلا دندون عقل ینی درنمیومد واسم الانم خیلی راضیم اول با چسب انجام میدن اگر دیجیتال باشه بعد اگر کنده شد سعی کن دندون رو نگه داری بعد دوباره وصل میکنن اما بعید بدونم اگر خوب حفاظت کنی هیچ اتفاقی نمیوفته

من ده سال منم یکی دیگه بایدانجام بدم من کلا ریشه هم نداشتم کلا دندون عقل ینی درنمیومد واسم الانم خیل ...

ممنون عزیزم همون کره ای میزارم ❤️❤️

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم 

پس در مورد ادامه ی زندگی هست

تو تاپیک آخرت نمیگم چون جز بازدید هاست اونجا بگم کامنتها و درخواستهای دوستی زیادی برام میاد و جواب دادن تک تک کامنتها و همینطور محاسبه ، برای همه مقدور نیست و خسته کنندس چون محاسباتش ۲ ساعتی وقت میبره 

من بلدم طالع و قسمت در ازدواج رو محاسبه کنم در اینجا یا در خصوصی هر کجا که مایلید ( بدون هزینه ) 

بعد نظر داد به پای این زندگی بمان یا نه 

محاسباتش رو از سایت های : اهورا مشکان ازدواج یاد گرفتم ( سایتها رو سال ۹۶ اتفاقی پیدا کردم ، خوندم برام جالب اومدن بعدها یادم افتاد زفتم ازشون پرینت گرفتم کامل خوندم و محاسباتش رو یاد گرفتم بعد برای اینکه بدونم درسته محاسباتش : برای اطرافیان و دوست و همسایه و فک و فامیل حتی سلبریتیهایی که زن و شوهر  بودن { اونایی که جدا شده بودن رو محاسبه کردم نتیجه جدایی اومد ، اونایی هم که زندگی خوبی داشتن و دوام داشت اونام نتیجش دوام اومد } 

🧡 فقیه ، محقق ، گردآورنده و مدیر سایتهای اهورا مشکان ازدواج : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی [ زادگاه : شهر نی ریز استان فارس ] هستش . 

برای محاسبه اینا نیازه : 

💚💚💚اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان : برای

♦️محاسبه ی ستاره ی دوام ( به روش شیخ بهایی " منبع : کتاب سر المستتر شیخ بهایی و کتاب کشکول شیخ بهایی ) 

♦️محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ؟ ( ینی فرزندی به وجود خواهد آمد یا نه ) : محاسبه ی ابن سینا " منبع : کتاب مجربات ابن سینا : آقای مشکانی گفته مجربه صد در صد 

♦️محاسبه ی ستاره ی عشق 

♦️محاسبه ی دانستن عاقبت این دو 

♦️محاسبه ی لوح اختلاط ( به روش میرداماد ) 

💚💚💚 اسم مستعار زن و مرد ( هر طور که صدا میزنند " یعنی هر طور که صدا میدهد " ) : برای 

♦️محاسبه ی درجه ی ( میزان ) دوستی زن و مرد ( ابن سینا ) کتاب مجربات ابن سینا 

♦️کیفیت زندگی زن و مرد ( بدون نام مادرانشان ) ( ابن سینا ) کتاب مجربات ابن سینا 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

♦️ساعت ( اگه یادت مونده ) ،‌ روز ، ماه و سالی که برای اولین بار عتقد خطبه ی عقد خوند و بله دادی [ چه یک دفعه یی خطبه ی عقد دائم‌بوده ، چه قبلش صیغه ی محرمیت : اونی که بار اول بله دادی : تاریخ برای اینه که بفهمیم عقد در چه روزی جاری شده ؟ آیا روز نحس بوده آیا ساعت نحس بوده ، یا نبوده .

[[[ عقد در روز ( و یا ساعت نحس ) هم کم کم باعث بروز مشکلات و مشاجرات و دردسرها و در نهایت منجر به طلاق میشه ( چه زوجین در طالع و قسمت هم باشن چه نباشن ) : خود آقای مشکانی هم گفته اگر محاسبات رو انجام دادید و اوکی بود : حتما لحلظ کنید که عقد در ساعن نحس و روز نحس جاری نشه 

اگر تمایل داری محاسبه کنم ( بدون هزینه ) . اگرم نه خبرم کن بگو نیاز نیست 

عزیزم پس در مورد ادامه ی زندگی هستتو تاپیک آخرت نمیگم چون جز بازدید هاست اونجا بگم کامنتها و درخواست ...

با اجازه ی استارتر

@ماهیکوچولو78‍ ( من بلدم طالع و قسمت در ازدواج رو محاسبه کنم‌{ آخه تو تاپیکت گفتی من ازدواج کردم باهاش ، روز خوش ندیدم و اینا }  اگه تمایل نداشتی محاسبه کنم ، خبرم کن‌ بگو نیاز نیست )