2777
2789
عنوان

آقا در قِبال فقیر بودن خانواده خانومش مسولیت داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 37 پست
ولی اکثرا گفتن وظیفه ای نذاره هااااااااگفتن اگه داره کمک کنه انسانیه

بله دقيقا منظورم ب همون قسمت دوم جمله ها بود

ك اگه برا خانواده شوهر بود همچين جمله اي در كنارش نمي اومد وگرنه همه ميدونن ك وظيفه نداره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزممن منظورم این بود اگه وظیفه داره تو عرف جامعه بیشتر کمکشون کنهکه الان نظر اکثریت دیدم و متوجه ش ...

نه وظیفه ای نداره حتی اگه میلیارد هم باشه داداشت وظیفه ای نداره مگر اینکه خودش دوست داشته باشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمقه اگه کمک کنه چون میشه وظیفه اش و اگه خانواده گدا گشنه باشن سوارش میشن

دقیقا..

برادر منم خیلی به خانواده زنش میرسید همه جوره هواشونو داشت بهشون کمک میکرد آخرش جواب خوبیاش این بود که بعد  از شنیدن کلی توهین و بددهنی از طرفشون خواهر زن عفریتش برگشت بهش گفت وظیفت بوده هرکاری کردی اینه ک میگن هر آدمی لیاقت دلسوزی نداره و اگه بهش خوبی کنی فکر میکنه چه خبره

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!

برادر شما باید اول از همه زندگی خودش و همسرش رو تأمین کنه. 

اگر واقعا وضع برادرت خوبه و شرایط مالی خوبی داره و خودش هم دوست داره ، برای مثال میتونه در قالب هدیه در مناسب ها یا هر طور که بهتر میدونه ، گاهی بهشون کمک کنه.

ولی برادرت مراقب باشه که تعادل رو رعایت کنه و جوری نشه که باعث ایجاد توقعات نابجا بشه. 

وظیفه نیستولی هر کس سفره ش گشاده باشه خدا هزار برابر بهش میدهراه دوری نمیرههر قدمی برداره بعدها بچه ...

خب همه که مثل هم نیستن ذات باید درست باشه که بعدها جواب خوبی رو با بدی نخوان بدن و طلبکار نشن و نگن وظیفت بوده به هرکسی خوبی نیومده

جالبه حالا اگه ميگقت ب خانواده خودش كمك كنه كل عروساي سايت با قاطعيت ميگقتن نه و ديگه جنبه اخلاقي و ...

اره دقیقا👏🏻کلی بدو بیراه هم میگفتن هم به شوهره هم به خواهرش که این سوالو پرسیده

برا عروسه هم دستور طلاق صادر میکردن که با همچین آدمی نمیشه زندگی کرد سریع ازش جدا شو،

بس که بعضیا خودخواه و حسودن

اره دقیقا👏🏻کلی بدو بیراه هم میگفتن هم به شوهره هم به خواهرش که این سوالو پرسیدهبرا عروسه هم دستور ...

بيچاره اوناي ك تحت تاثيرشون تصميم ميگيرن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بعدا نمیکوبن تو سر دختره؟

من باهاشون زندگی نکردم اما وضع پسره خیلی خوب بود تاجر بود و خرید یه خونه برا خانواده همسرش که مستاجر بودن تقریبا یجورایی وظیفه حساب میشد فکرکن داماد کلی مال و منال داره عاشق دختره شد ازدواج کرد خوب یه خونه بخره چی میشه ؟ اگر آدم خوبی باشه تقریبا جزو وظیفه حساب میشه یعنی از یه آدم خوب انتظار میره این کار رو انجام بده 

بعدم پسره ادم خوبی بود باخدا بود ...

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست