2777
2789
سزارین ک بیهوشت میکنن بعدش پمپ درد میزاری و استراحت میکنی دیگه

الان 90 درصد بیحسی نخاعی انجام میدن

که دیگه اون کمر، کمر سابق نمیشه

خیلیا هم شکمشون هیچوقت مثل قبل جمع نشد

چون بالاخره هفت لایه برش میخوره و دوخته میشه

جاشم همیشه بیحس میمونه

مامان من بعد از 13 سال هنوز موقع ورزش میگه حس میکنم

الان جای عملم باز میشه😬 تازه بعد از جراحی باید بلند بشی راه بری و شکمو فشار میدن خون اضافه بیاد بیرون و شاید سوند هم بزارن. خلاصه این تصور که سزارین خیلی راحته اشتباهه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم چنین نظری دارمبعدشم پمپ درد بزاریم فک کنم اوکی باشه

اره خب ببین درد ک قطعا داره من زنداداشم دوتا سز زایید دیدم دردشو ولی خب پمپ درده مسکنه فلانه و...

ولی طبیعی اصلاااا دردش قابل تحمل نی برام

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

من درد طبیعی رو کشیدم آخرش سزارین شدم 

نمیگم طبیعی خوبه ولی من تا دوسال بعد سزارین درگیر عوارضش بودم بخیه هام از داخل باز شده بود مدام بدنم عفونت میکرد و هر ماه یک عالمه پنی‌سیلین میزدم  درکل مردم تا خوب شدم

تنها چیزی که ازش راضی بودم این بود که بیحسی از کمر بودم و اصلا به خاطرش اذیت نشدم فقط اگه از خون نمیترسی بیحسی رو انتخاب کن چون وسط عمل پای یکی از پرستار ها گیر کرد به سرمم و رگم پاره شد و همه جا پر خون شد ولی اصلا حال دعوا کردن نداشتم😅🫤

من گفتم نمیخواد؟انتخاب بین بدو بدترهسزارین بیهوشیه درد بعدشم با مسکنی چیزی ی چندروز استراحتولی طبیعی ...

الان کمتر جایی بیهوشی قبول میکنن

اکثرا بیحسی نخاعیه

هیچ فرقی نداره درواقع جفتش سخته

یکی همونموقع درد داره یکی بعدش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چراااکلی کمردرد میگیریم بعد بی حسیا

بی هوشی عوارض خیلی داره 

من خودم ریه م حساسیت داد داغون شدم با شکم پر بخیه سرفه میکردم میمردم

بعدشم فشار دادن شکممو مردم و زنده شدم بی حس باشی نمیفهمی فشارو

البته بستگی داره بازم به بدن و شرایط هر مادر 

ولی حرف من اینه 

طبیعی همه درداتو سختیارو میذاری میای خونه 

سزارین همه درداتو باید بیاری تو خونه تا چند رپز فقط یکی میخواد مراقب خودت باشه

بازم میگم هر کسی شرایطش فرق میکنه

منو و خواهر شوهرم سزارین شدیم اون اوژانسی بیمارستان دولتی من با وقت قبلی بیمارستان خصوصی اون کلی از شکم رو پاره کردن و خیلی بد دوختن و میگه خیلی عذاب کشیدم من اندازه یه انگشت شکافتن و به معنای واقعی درد نکشیدم و پمپ درد گرفتم خلاصه منظورم اینه بستگی داره کدوم دکتر و کدوم بیمارستان سزارین کنی من برگردم عقب هم انتخاب صد در صدم همینه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...