2777
2789
من خودم بارداربشم ترجیحم سزارینه طاقت طبیعیو ندارم

چرا فک میکنی سزارین طاقت نمیخواد😶

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته هستی عزیزم ؟ 

خب من خودم طبیعی رو ترجیح میدم و دو بار تا حالا انجام دادم با آمپول فشار 

درسته دردش خیلی زیاده ولی خدا کمک میکنه

از چند نفر که هر دو رو انجام دادن هم شنیدم که طبیعی بهتر بوده 

اگر کسی بتونه طبیعی خیلی بهتره 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بجاش آناتومی واژن کلی عوض میشه ها

آناتومی شکممو بیشتر دوس دارم و برام مهمه🥲😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا فک میکنی سزارین طاقت نمیخواد😶

من گفتم نمیخواد؟انتخاب بین بدو بدتره

سزارین بیهوشیه درد بعدشم با مسکنی چیزی ی چندروز استراحت

ولی طبیعیه همون موقع درد وحشتناکی داره و من ازپسش برنمیاد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

آناتومی شکممو بیشتر دوس دارم و برام مهمه🥲😂

ولی فکر میکنم شوهرامون برعکس باشن

و اینکه یکی از دوستام میگفت حین سزارین میخام بگم عمل تخلیه چربی شکممو انجام بدم حالا نمیددنموچنین چیزی ممونه یا نه