خیلی جاها بیهوشی انجام میدنولی طبیعی سختتره این دیگ کاملا واضحه باز بستگی ب بدن داره رفیقم ۸روز بعد ...
چی بگم والا
به خیلی چیزا بستگی داره
بدن، دکتر، شرایط، آستانه تحمل و ...
دوست من چند روز پیش سزارین شد؛ تو خونه از درد گریه میکرد
واسش پرستار میاوردن بهش مسکن تزریق کنه آروم بشه😬😬 واقعا اینکه شکم پاره بشه و دوباره بدوزن چیز راحتی نیست آدم دستشو با چاقو میبره درد داره
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
همش الکیهمن شکمم از قبل بارداری هم کوچکتر شده اینا همش تبلیغاتهچه فرقی داره تو طبیعی هم واژن رو تیغ ...
افتادگی رحم از عوارض بارداریه نه زایمان
مامان من که سزارینی بود افتادگی رحمم گرفت
و قطعا احتمال اینکه شکمی که اون همه برش و بخیه خورده به حالت قبلیش برنگرده خیلی بیشتره و اینکه خیلیا بدون برش زایمان طبیعی میکنن و بخیه نمیخورن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)