2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
زانوی غم بغل نگیر بلند شو زندگی و بساز شروع کن یه کار دیگه که خوشحالت میکنه انجام بده مثلا شروع کن ب ...

ای کاش فقط مشکل من کیک بود..

حتی اجازه نداشتم برم دوستامو ببینم کیک نخواستم اصلا

هرچی میگم بهونشون اینه تو الان وقت این نیست که خوشحال باشی وقت اینه که درس بخونی پشت کنکور نمونی

انگار من رباتم انگار اصلا احساس ندارم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

مرسی گل✨️🤍متاسفانه انقدر افسرده شدم که دیگه به هیچی جز غم و بدبختی نمیتونم فکر کنمدرواقع خوشبختی و ...

همینکه داری اینطور حرف میزنی خودش اجازه حرکت بهت نمیده خدا یه نیروی خیلی قوی در وجود هر انسان قرار داده اگه باورش کنی کوه و جابه جا میکنی پس به خودت باور داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین من برای اینکه درس بخونم نیاز به این دارم که یکم روحیه داشته باشمولی خب انقدر از لحاظ روحی دا ...

درکت میکنمم عزیزم ولی چاره چیه ؟ب نظرت اینجوری میشه چیزیو تغییر داد بخدا من همسن سال تو بودم حتی یه اتاق شخصی هم نداشتم نمیشد درس بخونم هیچکس درکم نمیکرد برای فرار ازدواج کردم ولی حالا فکرمیکنم میگم کاش یکم عاقلتر بودم حداقل میرفتم کتابخونه درس میخوندم میتونستم از بقیه کناب قرض بگیرم ولی نکردم اینکارا رو وهمش زانوی غم بغل کردم وگفتم شرایطم بده پدرمادر ب فکرم نیستن ولی خودم باید ب دادخودم میرسیدم اشتبااااااااه کردم 

حالا تو اشتباه منو نکن زندگیتو بساز تا توی بهترین سن وسال هستی برای خودت تلاش کن 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تا زمانی که به خانواده وابسته باشی اوضاعت همینه..سعی کن درس بخونی و موفق بشی تا بتونی خودتو تا ح ...

درست میگی

برام دعا کن عزیزم که یکم دلم اروم شه🫂🤍

ای کاش فقط مشکل من کیک بود..حتی اجازه نداشتم برم دوستامو ببینم کیک نخواستم اصلاهرچی میگم بهونشون این ...

الام داری همین جا با چند نفر حرف میزنی پس همین جا انرژی مثبت میتونی بگیری با مثبت اندیشی 

تولدت مبارک باشه دختر خوشگلللللل، حیفه توی چنین روز قشنگی ناراحت باشی ): واست آرزو می‌کنم که کادوی ت ...

مرسیییی عزیزدلممم😍❤️

کلی ازت انرژی مثبت گرفتم مهربون🤍✨️

مرسی از آرزوی قشنگت💖

همینکه داری اینطور حرف میزنی خودش اجازه حرکت بهت نمیده خدا یه نیروی خیلی قوی در وجود هر انسان قرار د ...

درست میگی

برام دعا کنید که یکم حالم بهتر شه🤍

درکت میکنمم عزیزم ولی چاره چیه ؟ب نظرت اینجوری میشه چیزیو تغییر داد بخدا من همسن سال تو بودم حتی یه ...

بله کاملا حق با شماست

تموم تلاشمو میکنم

امیدوارم تلاشام جواب بده🤍

مرسیییی عزیزدلممم😍❤️کلی ازت انرژی مثبت گرفتم مهربون🤍✨️مرسی از آرزوی قشنگت💖

قربونت بشم منننننن

می‌دونی چیه؟ منم دقیقا توی شرایط توعم و پشت کنکوریم، هیچکس پشتم نیست و تشویقم نمی‌کنه، و می‌دونی تنها انگیزه‌م چیه؟

خودمم. چون می‌گم اگه خودم نجنبم و درس نخونم از این وضعیت بیرون نمیام

پسسسسس تو هم سعی کن روحیتو نبازی خوشگلم، درستو بخون و انرژی مثبت بده به خودت، و به خودت باور داشته باش

مطمئنننن باش نتیجشو می‌گیری 🫠🦋

بله کاملا حق با شماستتموم تلاشمو میکنمامیدوارم تلاشام جواب بده🤍

آفرین بهت عزیزم

تولدت هم مبارک ان شاءالله که ۱۰۰تولد دیگه با شادی ودل خوش بگیری

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت ،مبارک

پاشو درست رو بخون....خدا ۳۰ سالت بشه افسوس میخوریا

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ایام فاطمیه هستش از حضرت فاطمه بخواه زندگیت زیر و رو میشه خدای ما همون خدای حضرت محمد هستش کافیه باو ...

بله درست میگید💚

قربونت بشم مننننننمی‌دونی چیه؟ منم دقیقا توی شرایط توعم و پشت کنکوریم، هیچکس پشتم نیست و تشویقم نمی‌ ...

چشممممم مهربون😍🫂

دورت بگردم انشاالله که تو تک تک مراحل زندگیت بدرخشی عزیزم😘💖✨️