2777
2789
عنوان

به نظرتون این مقدار بشقاب و لیوان زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 99 پست
چه خبره اینهمه بشقاب؟‌مهمون زیاد دعوت میکنی حتما.والا من سرویسم ۱۲ نفرس و یه ۶ نفره دارم۱۳ ساله ازدو ...

نمیدونم برای جهازه.نمیدونم مهمون زیاد دعوت میکنم یا نه😐😐😐😐خانواده شوهری هم در کار نیست فعلا 

حس کردم پذیرایی دوازده تا کمه 

البته مامانم یه دست پارچ و لیوان و قندان و فنجان رو برداشت گفت خیلی زیاده.فامیلا دعواش کردن گذاشت سر جاش😐😂😂😂😂

سفال بنظرم قشنگ نیس،اضافه هم هس

یه دست سفال رنگی برای خودمون دوتا یا مثلا مامانم اینا اومدن که بقیه رو جلو دست نندازم برای مهمون نیست 

دیس و میوه خوری و سوپ خوری و کاسه و بشقاب و خورشت خوری و این چیزا داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم مردم اهل مهمونی دادن بودن ظرف نداشتن باید از همسایه قرض می‌گرفتن الان تازه عروسا برا صدو پنجاه نفر مهمون ظرف و امکانات دارن اما باسنشو ندارن ی مهمونی ده بیست نفره بگیرن 😁

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
یه دست سفال رنگی برای خودمون دوتا یا مثلا مامانم اینا اومدن که بقیه رو جلو دست نندازم برای مهمون نیس ...

خب آرکوپال برا خودتون هست دیگه یا آرکوپال بگیر یا سفال برا دم دستی... البته اگه وضع مالی تون خیلی خوبه و به دلت هست بگیر دیگه کی به کیه 

نمیدونم برای جهازه.نمیدونم مهمون زیاد دعوت میکنم یا نه😐😐😐😐خانواده شوهری هم در کار نیست فعلا حس ک ...

چی بگم والا.

زیاده دیگه. همه میگن زیاده.

اصلا دیگه الان نه مهمون زیاد میاد نه مهمون زیاد میری .کلا چیزای اضافه فقط جاگیر هستن و جاتو مبگیرن و عملا بلااستفاده هستن.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بنظرم وقتی سرویس ۲۴نفره داری برای مهمون ،یه سرویس ۶نفره دم دستی کافیه،مابقی اضافیه

یعنی ارکوپال زیاده؟گفتم اون برای معمولیا باشه چینی برای مهما.چینیم خیلی کامله گلدون قوری فنجون همه چی داره 

قدیم مردم اهل مهمونی دادن بودن ظرف نداشتن باید از همسایه قرض می‌گرفتن الان تازه عروسا برا صدو پنجاه ...

دقیقا.والا من بالاتر هم نوشتم ۱۳ ساله عروسی کردم بیشتر از ۱۵ نفر مهمون نداشتم اونم کلادشاید ۳ بار تا حالا تو این ۱۳ سال بوده.

کی حوصله داره والا😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین بعده چند سال دلت رو میرنه مدلای جدید میاد.دلت میخواد مثلا فنجون جدید بخری.ولی با اینهمه فنجون م ...

دقیقااااا مامانم هم اینو گفت یکی یه دست از فنجون و پارچ و لیوان رو برداشت طرف پس نگرفت بقیه گفتن خریدی دیگه بزار ببره 

البته شاید برش داره باز

یه دست هم ۶ تایی دم دستی دارم.دو تا هم رنگی سفالی برای خودم و‌شوهرم 

۴دست قندون میشه ۲۴عدد این همه رومیخوای چیکار ؟ من کلا۶تا قندون دارم مهمون هم زیاد دارم ولی بسمه

مگه قندون واسه هر نفر یکی نیست؟🤣🤣

نگوووو بزار ببره

خب آرکوپال برا خودتون هست دیگه یا آرکوپال بگیر یا سفال برا دم دستی... البته اگه وضع مالی تون خیلی خو ...

۱۸ تا که زیاده برای خودمون نمیشه 

من که همرو به جیب پدر مهربانم گرفتم

۱۸ تا که زیاده برای خودمون نمیشه من که همرو به جیب پدر مهربانم گرفتم

خب همون پدر مهربانت اگه خیلی وضع مالیش خوبه راحت باش وگرنه کلا خیلیییی زیاد گرفتی همه رو