2777
2789
عنوان

گردنبندم تو خونه گم شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 67 پست
فلز را نمیکشه جارو

مکشش زیاد باشه میکشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم یه چی گم می‌کنه تا چن سال بعدشم چشمش دنبالشه امیدوارم پیدا کنی

منم گوشواره طلا گم کردم .کلا نیست و نابود شد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نگاه کردم کلا همه رو ریختم بیرون دوباره جمع کردم🥺

سوره نصر رو سه بار بخوند تو خونه باشه دستتو میزاری روش در این حد که صد در صد جواب میگیری محاله گمشده پیدا نکنی البته اگر توی اون مکان باشه

💫سلام دوستان لطف اگر درباره علوم غریبه استخاره...سرکتاب...دعای قرانی..نیاز داشتین میتونم کمک کنم...انشالله مسیر زندگیتون پر از نور الهی ...شماره تماس[[[۰۹۹۲۸۰۰۸۵۱۱]]]

یه روسری سرت کن گوشه روسری رو گره بزن 😐بگو دم شیطون رو بستم وسیلم رو بیار من هر وقت چنین کاری کردم ...

گره زدم ولی اینو نگفتم الان یه گره دیگه میزنم اینو میگم🤌🏻