2777
2789
عنوان

گردنبندم تو خونه گم شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سعی کن آروم باشی بعد برو درازبکش رو فرشا قشنگ زیر مبلارو نگاهنگاه دست بکش ممکن افتاده با پا رفته ...

اخه ظریف هم نبود 4گرم بود جوری نیست که جایی بیفته معلوم نشه همه جارو دیدم😔

فیل تر لباسشویی باز کن چک کن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
برای منم گردنبندم تو خونه گم شد هیچ وقت هم پیدا نشد ۲۲ گرم بود انشالله برای شما پیدا بشه

حیف ، چقدرم سنگین بوده

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

انشالله پیدا میکنید بلانسب همسرو خانواده شما، دبیرستانی بودیم یه دوست داشتیم طلا رو از خونشون برداشته بود برده بود فروخته بود برای دوس پسرش کادوی تولد بخره😂😂😂😂

فاتحه به روح ام البنین بخون صلوات بفرست و یه نذری بکن آن شاالله پیدا میشه حلقه منم گم شده بود نذر خرما به مسجد کردم یه هو دیدم جلو چشممه اونجا رو دویست بار گشته بودم ان شاالله مال شمام پیدا سه 

وای چطور جرش ندادید چرا پس نداد

دیگه تو مراحل خدایی با خالم بود،خودش داده ببره قرضاش بده مشکلش حل شه،ولی اون فروخته ماشین خریده با زن جدید

خلاصه از زندان مهریه ی خالم اومد دعوت کردیم به یه طریقی تو کاغذ امضا کرد،شکایت کردیم ازش سه سال بعد تو کرونا که دوباره زندان بود واسه مهریه،این جرم هم اضافه شد قرار بود بمونه زندان تا بیاره بده،بابام گفت کروناست رضایت داد 

از زنه دومش سفته گرفتیم بازم ندادن از اول شکایت کردیم رو زنه،خلاصه بعد از هشت سال از پارسال ماهی میلیون میده که بشه صد میلیون واسه هشتاد گرم طلا

فقط بخاطر اینکه تنبیه شه بابام همینو قبول کرد وگرنه باید بیشتر از اینا میداد 

منم چند وقت دپرس بودم چون هدیه همسرم برای روز زن بود خیلی دوستش داشتم

به کسی شک نداشتی؟ آشنایی ک جای طلات دونه؟