بچه ها گردنبندم قفلش خراب بود واسه همین یک ساله نپوشیدمش ماه پیش برداشتم از جعبه گذاشتم تو کمد روی باکس کش موهام که ببرم قفلشو درست کنم بعدش یادم رفت یهو پریشب دیدم نیست کسی هم خونمون نیومده غریبه هرکی اومده مورد اطمینانه،هرچی میگردم نیست انگار آب شده رفته زیر زمین😭یذره شک دارم میگم شاید افتاده زمین خونه رو جارو زدم رفته تو کیسه جارو برقی،کیسه جاروبرقیو هفته پیش خالی کردم آشغالی برد😔
من یه لتگه گوشواره مو تو دستم گرفته بودم همون یه لتگه ۶ گرم بود کلا سنگین بود زیاد گوشم نمینداختم میخواستیم بریم جایی من تند تند داشتم جمع و جور میکردم بعد نمیدونم با کدوم عقلم همین جوری که اون تو دستم بود دستمال کاغذی و آشغالا رو هم تند تند جمع کردم رفتم انداختم سطل زباله اونم تو دستم بود گویا انداختمش با آشغالا تو سطل اما من حواسم نبود این قدر عجله داشتم زود برم شوهرم در کیسه رو بسته بود گذاستیم دم در داشتیم میرفتیم جایی که قرار بود دو شب بمونیم .. دیگا هیچ چی اونجا دیدم لنگه گوشواره م نیست و یادم اومد این کار رو کردم🥺
چرا شک به دو نفر داشتم مخصوصا یه نفرشون که وضع مالی خوبی نداشت بعد گم شدن طلای من کلی وسیله خونه عوض کردن فرش خریدن و غیره ولی دیگه مطمئن نبودم پیش کسی ام نگفتم که به فلانی شک دارم ترسیدم از تهمت زدن
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من یه لتگه گوشواره مو تو دستم گرفته بودم همون یه لتگه ۶ گرم بود کلا سنگین بود زیاد گوشم نمینداختم می ...
منم پلاکمو پاره شده بود لا دسمال پیجیدم گذاشتم کیفم ببرم لهیم. هی امروزو فردا کردم یشب رفتم بازار گرمم بود دستم کردم تو کیف دسمال کشیدم بیرون عرقام پاک کردم نگو همون دسماله رو کشیدم پلاک پرت شده بود تو بازار
کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
هشتاد گرم طلا داده شوهر آبجیش بعد میگه گم شده انقد تحت فشار گذاشتیم گفت بعد به من میگه فلان عروسی ان ...
وایی مثل مامان من از بسسس هوای خانوادشودارههه
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️