2777
2789
بخاطر همسرم زدم

دیگه زنگ نزن 

منم 1 سال و نیم تقریبا 2 سال بخاطر شوهرم ماهی 1 بار حداقل به کل خواهرشوهرام و جاریم پیام میدادم احوالپرسی میکردم مناسبت‌ها تبریک و تسلیت میگفتم به مامانش زنگ میزدم ولی تو این مدت 1 و نیم سال 1 بار فقط 1 بار یه نفرشون پیش قدم نشد 1 بار 1 نفر شون تو این مدت نیومد حالمو بپرسه منم که احوالپرسی میکردم فووووق العاده سررررررررد جواب میدادن زنگ مامان باباش میزدم مامانش یا کار مینداخت بهمون یا زود میخواست قطع کنه یه جوره بدی میگفت منم دیگه نه زنگ زدم به کسی نه پیام دادم خداروشکر راحت شدم شوهرمم خیلی بهم میگفت تو گرم نمیگیری و فلان من بهش اینجوری گفتم میگه شاید چون بچه دارن سرشون شلوغه من گفتم باشه شلوغ وقتی من احوالپرسی میکنم چی اونجا نمیتونن یکم گرم تر برخورد کنن انقد رسمی و سرد نباشن؟! دیگه هیچی نگفت 

بعدشم یه اتفاقی پیش اومد دیگه نه ما کسیو دعوت کردیم نه اونا مارو دعوت کردن..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه زنگ نزن منم 1 سال و نیم تقریبا 2 سال بخاطر شوهرم ماهی 1 بار حداقل به کل خواهرشوهرام و جاریم پیا ...

من خواهر شوهرم الکی با جاریم گرم میگیره منو بچزونه

من خواهر شوهرم الکی با جاریم گرم میگیره منو بچزونه

نه خب اینجوری فک نکن 

شاید اونم یکاری کرده که باهاش گرم میگیرن 

ببین خانواده همسر منم همینن 

با جاری وسطیم خیلی گرم میگیرن انگار که باهمدیگه خواهرن قشنگ ولی خب اون جاری وسطیم هم کم سختی نکشید چند سال با مادرشوهرم تو یه خونه بودن مادرشوهرم زمین شوهرش رو گرفت خورد یه آبم روش همیشه هم به خانواده شوهر خدمات میده ولی خب من اینجوری دوس ندارم اینکارا رو نمیکنم با من گرم نمیگیرن مخصوصا جاریم که اصلا یه کلمه هم باهام حرف نمیزنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

شما با همسرت ازدواج کردی نه خانواده اش 

من دو ساله ازدواج کردم. سال اول روز مادر براشون کادو خریدم. عید نوروز هم به مادر و خواهرش که مجرده کادو خریدم. 

بعد از ی مدت حس کردم باید ازشون فاصله بگیرم. آخرین بار عید پارسال رفتم خونشون. البته همسرم زیاد می‌ره.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد