2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه اون ک دیگه پول یه پرایده خره هرکی انقد بده واسه یه گوشی

مرسی ولی شاید بفروشمش

خیای سریع شارژ خالی میکنه این جوری تا دوسال بیشتر برام کاربرد نداره چون من استفاده ام از گوشی خیای زیاده

مرسی ولی شاید بفروشمشخیای سریع شارژ خالی میکنه این جوری تا دوسال بیشتر برام کاربرد نداره چون من استف ...

جدی؟ اخه منم تو فکر خریدشم منم زیاد استفاده میکنم گوشیم الان بعد چندسال باتریش خراب شده نکنه ایفونم اینجور شه

چند ساعت یکبار یعنی میزنی شارژ؟

عاشقم❤️

نزار تا صد شارژ بشههمیشه بزار تا هشتاد شارژ بشه این جوری هلث باتریت پایین نمیادحب شما ک پارسال خریدی ...

از من تا ۳ ۴هفته پیش ۱۰۰بود از مسافرت اومدم شارژرمو جا گذاشتم بستگی به شارژر داره اصل باشه یا فیک از وقتی از پاور بانک شارژرش کردم تو ۳ ۴ هفته شد ۹۷