2777
2789
عنوان

هدیه حج کسی که رفته مکه و ولیمه داده چی باید بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست
نزدیک نیست دوسته ولی خب نرم ناراحت میشه چون همو همیشه میبینیم

همون میخاهی ۵۰۰ بده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
حج و تو مسجد هست یک نفرم نمیدونم پول ببرم یا شکلات گل

رو کارت اگه نوشتن کادو نیارین همون یه بسته شکلات ببری خوبه 

ولی اگه ننوشتن به اندازه ای که عرفه تو مراسمات چقدر می‌برید همون مقدار پول ببر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما به اندازه مثلا شام عروسی پول میندازیم یا همون مقداری که قبلا تو مراسماتتون براتون آوردن

من فکر نکنم مراسمی دعوتش کنم حتی عروسیم چون اهل عروسی خصوصیم.

ولی خب چون دعوت کرده زشته نرم و بی احترامیه 

و خب همیشه میبینم

عزیزای من رفتن حج کامل مراسم خوبی گرفتیم چندتا گوسفندکشتیم و مردم رو ‌‌ ولیمه دادیمندیدم کسی کادو ب ...

من نمیدونم خود اومدم بپرسم 😅 آخه مذهبی نیستیم 

ولی خب یکی دعوتت کرده و تو دست خالی بری خیلی زشته بنظرم .

عزیزای من رفتن حج کامل مراسم خوبی گرفتیم چندتا گوسفندکشتیم و مردم رو ‌‌ ولیمه دادیمندیدم کسی کادو ب ...

اره ، البته بعصی شهر ها رسم دارن ، خیلی از شهرا نه نمیدن که اصلش اینه نگیرن ولی شهر مام میگیرن

رو کارت اگه نوشتن کادو نیارین همون یه بسته شکلات ببری خوبه ولی اگه ننوشتن به اندازه ای که عرفه تو مر ...

اره چیزی رو کارت ننوشتن فقط نوشتن بصرف شام 

به اندازه پول شیرینی کارت هدیه میگیرم الان یک کیلو شیرینی ۴۰۰ تومنه 

بنظرم معقوله 

الان دارم پیام ها میخونه خیلی متفاوته همه یکی کل یکی شیرینی یک میگه اصلا نمیدن 

آدم میمونه 

الان از یکی پرسیدم گفتن هدیه بدی یعنی انتظار سوغاتی داری   واقعا موندم چه غلطی کنم 

بستگی به نسبتتون داره تا یه تومن کافیه یه کارت هدیه بگیر روش بنویس حجتون قبول از طرف ......

نسبتی نداریم دوست 

و خب چون دعوتم کرده ارزش قائل شده بی احترامی نرم 

ولی خب عروسیم مطمئنم دعوت نمیکنمش چون خانوادگی و خیلی دوستای نزدیکم مهمونهام 

همون کارت هدیه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میرم میخرم . 

اره چیزی رو کارت ننوشتن فقط نوشتن بصرف شام به اندازه پول شیرینی کارت هدیه میگیرم الان یک کیلو شیرینی ...

رسم و رسوم هر شهر یا هر خانواده متفاوته ، دوست مشترکی ندارید که ازش بپرسی ببینی چی میبرن ؟ 

به نظرم همون در حد ۵۰۰ تومن پول بدی کافیه ، سمت ما سوغاتی رو به فامیل های نزدیک و کسایی که پول زیادی دادن میدن ، همون ۵۰۰ کافیه دیگه در قبالش فک نکنم سوغاتی بده

ما خاله شوهرم از عمره اومده بود چند روز پیش (قبلا هم واجب رفته بود هم عمره) یه تومن دادیمالبته چون ن ...

خب شما خیلی نزدیک بودین

من به اندازه یک کیلو شیرینی کارت هدیه میخرم پول شامم جبران شه