دیروز خسته بودم ساعت 3 اومدم خونه ، دیدم عمه جونم خونمون هست🤩 . برام ناهار درست کرده بود، شامم درست کرده بود گذاشته بود تو یخچال 🤩😍...ازصبحش غمم گرفته بود که مامانم نیست و خونه رفتم خسته مونده غذامو درست کنم😭...عمم دیروز شد فرشته من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون اون مادره که تصویر ذهنی بد نسبت به خانواده ی پدری رو تو مغز بچه ش میکنه
ربطی نداره به ذهنیت پسرم دوسال پیش شش سالش بود یه خواهر شوهر پیر عفریته دارم اومده بود پسرمو دم در خونه دزدیده بود برده بود به شوهرم زنگ زده بود که زنت طلاق بده بچه مونم گرفتم خودش یه پسر ۳۵ساله و یه دختر ۴۰سالع داره مث انگل چسبیده بهشون بعد به من میرسید میگفت مگه بچه رو از خونه بابات آوردی تو هیچی این بچه ها نیستی !
شوهرمم اینقدر فحشش داد با ترس بچه رو برگردوند الان پسرم بهش میگه عفریته
اتفاقا بارها وقت گرفتاری ب دادش رسیدم . مث عمه اسی شاید غذایی نپختم اما اگ گیر و گرفتاری داشتع زنگزده حلش کردیم
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐