2777
2789
عنوان

چرا همش میگن عمه ها مزخرف ان

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 70 پست
عمه ها مارموزن اکثراخاله ها مار خوش خط و خال

من خاله هستم با دیدن این کامنت خیلی ناراحت شدم..کاش هیچوقت خواهرزادم راجبم همچین فکری نکنه..من که تو زندگیم هرزحمتی میکشم بخاطر اینه که خودش و مامانش یه روز بهم افتخار کنن...

سرانجام از من خاکی سرد باقی خواهد ماند که رویاهایش را در آغوش کشیده است💔؛

چون اون مادره که تصویر ذهنی بد نسبت به خانواده ی پدری رو تو مغز بچه ش می‌کنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه های من هم خیلی دلسوز و مهربونن

ولی خاله هام به شدت حسودن و اصلا دلشون نمیخواد من و همسرم تو زندگی خوش باشبم چون دائم مارو مقایسه میکنن با بچه هاشون

اینارو با چشای خودم دیدم و با گوشای خودم ازشون شنیدم

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

عمه خوبم زیاد داریم عمه ها بد نیستن ولی خب اکثریت با خاله ها اوکی تر هستن چون بچه ها با مامانشون بیشتر هستن مامانشون هم قطعا با خواهرش اوکی تره 

من که بچه هام جونشون خالشونه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من خاله هستم با دیدن این کامنت خیلی ناراحت شدم..کاش هیچوقت خواهرزادم راجبم همچین فکری نکنه..من که تو ...

واسه ما که فقط دنبال اینن بی آبرو و رسوا شیم تا خوشحال شن

اکثرا همینن

شما خوب باشی حرفای خوبیم راجبت میزنن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

حالا منظورش که شما نبود که

این روزا تفکر ضد فامیلی خیلی رواج پیداکرده .. میترسم خواهرزاده ی منم تو این افکار غرق بشه 💔

سرانجام از من خاکی سرد باقی خواهد ماند که رویاهایش را در آغوش کشیده است💔؛