2777
2789
خیلی چیزاش خوبه اینکه دستت تو جیب خودته مستقلی تو احتماعی کل عمرت خونه بمونی خرجی بگیری که چی، اینم ...

خب خرجی بگیری مشکلش چیه؟؟

من الان بعد ۴ سال کارکردن، ۷ ماهه نشستم خونه عشقشو میکنم.❤️

مستقل و اجتماع بخوره تو سرم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر وظیفه شه از همه نظر به زنش برسهوظیفهنه لطف

من نگفتم لطف هست گفتم یه خانم باید خودش درامد داشته باشه 

همین درامد پرستیژ اجتماعی اونو میبره بالا 

فردا روزی همسرش مشکلی داشت بخاطر یه قرون دو هزار تحملش نمیکنه 

چیزی خواست و شوهرش نتونست بخره حسرت نمیکشه 

پول به زن قدرت میده

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چیزایی که شاغل بودن و تو اجتماع بودن به یه خانم و مخصوصا یه مادر میده خیلی ارزشمند تر از فقط استراحت ...

بعضی روزها حس میکنم مثل یک ربات هستم تا ساعت 5 کار بعد خونه کارهای خونه و نهار فردا بعد خواب خیلی سخته انرژی ندارم دیگه

خانم ها چرا سعی دارید بقیه رو قانع کنید روش زندگی شما بهتره؟ خانه داری و شاغل بودن هر دو یه سری معایب و مزایا دارن همه هم اینو میدونیم 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

خیلی چیزاش خوبه اینکه دستت تو جیب خودته مستقلی تو احتماعی کل عمرت خونه بمونی خرجی بگیری که چی، اینم ...

چرا نباید خرجی بگیریم؟مگه همه مردا مثل همن.مرد وظیفشه زنو تامین کنه زنم خرج کنه بره لذتشو ببره چرا باید خودشو پیر کنه با کار کردن هیچ زن شاغلی ندیدم راصی باشه فقط چون مجبورن و پولشو لازم دارن میرن بعدم شوهر عاوت میکنه باید زن خرج خودشو بده تو خونه موندن که یه اصطلاحه بیرون میریم میگردیم باشگاه میریم 

پولم خیلی خوشه من قبلاً شاغل بودم قدر نمی‌دونستم الان خونه دار هستم واااااقعا سخته احساس پوچی و بی ه ...

والله منم قبل ازدواج سر کار میرفتم اما بعد بارداری خونم و واقعا راضیم و اصلا پشیمون نیستم به نظرم خیلیش بر میگرده به زندگی زناشویی و رضایتی که داری وگرنه کار بیرون جز سختی هیچی نداره حتی اگه پزشک باشی.

چرا نباید خرجی بگیریم؟مگه همه مردا مثل همن.مرد وظیفشه زنو تامین کنه زنم خرج کنه بره لذتشو ببره چرا ب ...

شوهر اشتباه میکنه فکر کنه چون شاغلی نباید هزینه کنه 

شما باید از اول بهش یاد بدی زن خرج داره 

وظیفه همسر جداست 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چیزایی که شاغل بودن و تو اجتماع بودن به یه خانم و مخصوصا یه مادر میده خیلی ارزشمند تر از فقط استراحت ...

عزیزم شخصیت اجتماعی به کار کردن نیس.من فوق لیسانس دارم دو سال تو بیوتکنولوژی کار کردم ولی دیگه بخاطر شرایط بارداریم نرفتم .الانم همون شخصیت اجتماعی رو دارم بخاطر تحصیلاتم نیازی نمیبینم برم سر کار فعلا 

چرا نباید خرجی بگیریم؟مگه همه مردا مثل همن.مرد وظیفشه زنو تامین کنه زنم خرج کنه بره لذتشو ببره چرا ب ...

وقتی حقوقش کفایت نده وقتی نتونی بچه هات رو ساپورت کنی مجبوری بری سرکار کمک شوهرت کنی