2777
2789

برای خانوم‌ از نظر من نهایت ی کاره پاره وقت یا نیم روزی خوبه ،من خودم اصلا روحیه ی صبح تا غروب بیرون بودن و با اینو اون سرو کله زدن رو ندارم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
شاغلم و الان با شوهرم یک هفته هست قهرم و معلوم نیست تاکی قهر باشم ولی همین که بش نه از نطر مالی و نه ...

دقیقا خیلی مهمه کم یا زیاد هر ادمی باید مستقل باشه زندگی پستی بلندی داره

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورم مجبور سه تا بچه حقوق یه نفر کفایت نمیکنه

سر کار رفتن که خیلی خوبه 

کارت چیه مگه؟؟

من هم سر کار رفتم هم تو خونه موندم،خونه موندن خیلی سخته برام،کار کردن رو خیلی دوست دارم

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خیلی چیزاش خوبه اینکه دستت تو جیب خودته مستقلی تو احتماعی کل عمرت خونه بمونی خرجی بگیری که چی، اینم ...

شوهر وظیفه شه از همه نظر به زنش برسه

وظیفه

نه لطف

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دقیقا منم خیلییییی خستممم خیلی ها 

همش میگم کاش معلم بودم نه که آسون باشه اما سه ماه استراحت می کنن فرش میشن 

هجده سال نان استاپ میرم سرکار

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
وقتی از حقوق هیچی برای خودت نمونه چی

این دیگه بستگی به خودت داره، سعی کن مدیریت کنی و همه پولتو خرج نکنی 

شما وظیفه نداری هرچی داری نداری بریزی وسط 

اینده رو دریاب

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

پولم خیلی خوشه 

من قبلاً شاغل بودم قدر نمی‌دونستم 

الان خونه دار هستم واااااقعا سخته احساس پوچی و بی هدفی شدید میکنم 

قبلا مستقل بودم 

از نظر مالی تامین بودم 

موقعیت اجتماعی خیلی خوبی داشتم 

تو جمع ها اعتماد بنفس داشتم 

جلو شوهرم سر بودم 

اما الان چی 

شدم یه خانم بدون پول بی انگیزه بی انرژی افسرده با اعتماد به نفس پایین 

شرایط کار هم ندارم 

پس قدر بدون حساااابی

خیلی چیزاش خوبه اینکه دستت تو جیب خودته مستقلی تو احتماعی کل عمرت خونه بمونی خرجی بگیری که چی، اینم ...

بله اینم اسمش زندگی هست

اینکه با بچه هات وقت میگذرونی 

اینکه تفریحات خاص خودتو داری

اینکه آزادی هرجا اراده کنی بری

هرچقدر دوست داری خرج کنی

کلاس های مورد علاقتو بری

بچه هاتو انواع کلاس ها بفرستی

دورهمی…تفریح…باشگاه…استخر و کلا برای هرکاری تایم آزاد داری

این زندگی ایده آل خیلی هاست

مثل خودم…دوازده سال شاغل بودم و کار پردرآمدی هم بود

ولی الان اینجوری راضی ترم