2777
2789
بله اینم اسمش زندگی هستاینکه با بچه هات وقت میگذرونی اینکه تفریحات خاص خودتو داریاینکه آزادی هرجا ار ...

من 15 سال خانه دار بودم ودوسال سرمار

واقعا این که یه خانم کاربیرون بکنه خیلی مزخرفه فک کن صبح 6پاشی اماده کردن صبحانه و...... بعد کار بعد دوباره تمیز کاری وشام وناهار تا نصفه شب

زن باید پول داسته باشه بخوره وبگرده وبخره

مثلا شاغل بودن چه چیزی به مادر میده؟

مادر مستقل هست و شخصیت اجتماعی داره و میتونه خیلی به اعتماد به نفس بچش کمک کنه

بچه دوست داره وقتی مادرش تو جمع مادرای دوستاش و مراسمای مدرسه اش حاضر شد بتونه شخصیت مستقلش رو نشون بده

نه اینکه فقط وابسته باشه و ندونه چیکار باید بکنه و حتی حرف زدن هم بلد نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اینم اسمش زندگی هستاینکه با بچه هات وقت میگذرونی اینکه تفریحات خاص خودتو داریاینکه آزادی هرجا ار ...

شاید بعضی ها دوست داشته باشن بشینن یجا همش پول خرج کنن 

ولی شما رویایی فکر میکنی زندگی همه اینقدر گل و بلبل نیست که مرد پول بریزه خانمش همش تفریح کنه 

گاهی خانم ها بخوان از یه مرد یه تومن بگیرن کلی صغرا کبرا میچینن و چون پشتوانه ای ندارن مسیرشونم جدا نمیکنن

درحالی که اگه استقلال داشتن، شاید این زندگی رو ادامه نمیدادن 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

عزیزم هرچیزی سختیای خودشو داره والا مام خونه ایم فکر نکن کار خونه زندگبمون مثل مال شماست نه هزار برابره چون داریم زندگی میکنیم اینجا هی ظرف تولید میشه هی اینور اونور لک میفته و این حرفا . شما مثلا شب به شب یا اخر هفته چن مدل غذا میذاری و طول هفته فقط به تعدادتون قاشق چنگاله بقیه ظرفا و سرویس بهداشتی رو ابدارچی میشوزه😂😂تازه چون خونه غذا نمبخورید رو زمینم چیزی نمیریزه کلا جلو ترید تو خونه داری دو روز بمونی میفهمی کار زیاده فرار میکنی

عزیزم شخصیت اجتماعی به کار کردن نیس.من فوق لیسانس دارم دو سال تو بیوتکنولوژی کار کردم ولی دیگه بخاطر ...

خب شما بخاطر بارداریتون مسیر تحصیلی و شغلیتونو فعلا گذاشتید کنار

خیلی از مادرا حتی تحصیلات آکادمیک هم ندارن و واقعا نمیدونن چطور باید رفتار کنن که به بچشون کمک بشه

من 15 سال خانه دار بودم ودوسال سرمارواقعا این که یه خانم کاربیرون بکنه خیلی مزخرفه فک کن صبح 6پاشی ا ...

عزیزم شاغل بودن یا نبودن یک زن فقط یه انتخابه

اینکه شما انتخاب میکنی بنا به هر دلیلی کار کنی

یا اینکه کار نکنی و خانه دار باشی

اصلا منه نوعی حق دخالت ندارم و اینکه بخوام ایرادی از بقیه بگیرم

الان شما در حال حاضر انتخاب کردی که شاغل باشی

حالا به هر دلیلی

این قابل احترامه

والله منم قبل ازدواج سر کار میرفتم اما بعد بارداری خونم و واقعا راضیم و اصلا پشیمون نیستم به نظرم خی ...

همینطوره 

برای شرایط من کار بهتر بود 

چون انصراف دادم که باردار بشم 

خوردم به نازایی 

الان هفت ساله نه بچه دار شدم نه شاغل شدم 

حس پوچی دارم 

بخوام برمم سر کار میگم حیفه سنم می‌ره باید برم دنبال بچه دار شدن 

بلاتکلیفم

همینطوره برای شرایط من کار بهتر بود چون انصراف دادم که باردار بشم خوردم به نازایی الان هفت ساله نه ب ...

انشالله همون بچه رو بیاری خودش کار تمام وقته:)بعدشم حالا دوس داری برو سر کار تا وقتی باردار شدی انصراف میدی لازم نیست از قبلش بشینی خونه

عزیزم هرچیزی سختیای خودشو داره والا مام خونه ایم فکر نکن کار خونه زندگبمون مثل مال شماست نه هزار برا ...

عزیزم من بچه هام شب وقتی می‌خوابم هیچ طرفی داخل ظرف شویی نیست صبح ساعت 5باید پاشم میبینم چقدر ظرف دوباره کثیف کردن یا من باید بشورم یا شوهرم من هرروز باید جارو برقی بزنم اتفاقا من هر روز غذا درست میکنم ماهی دوبار غذا از بیرون میگیرم

شاید بعضی ها دوست داشته باشن بشینن یجا همش پول خرج کنن ولی شما رویایی فکر میکنی زندگی همه اینقدر گل ...

خب اینکه زنی تو فشار باشه و واقعا نیاز به اون درآمد داشته باشه باید کار کنه

حالا یا درآمد همسرش کمه

یا اون مرد از وظایفش مطلع نیست

و خیلی چیزهای دیگه

من دارم در مورد زندگی ایده آل و نرمال حرف میزنم

به صورت کلی اینکه زنی شاغل باشه یا نباشه صرفا یه انتخابه 

که با توجه به شخصیت خودش و وضعیت کلی زندگیش تصمیم میگیره کار کنه یا نکنه

انشالله همون بچه رو بیاری خودش کار تمام وقته:)بعدشم حالا دوس داری برو سر کار تا وقتی باردار شدی انصر ...

الان دیگه هفت سال نشستم 

دیگه برای بچه زیاد تایمی ندارم ذخیرم کمه 

مجبورم برم دنبال کار بچه