2777
2789
یه دختری بود روزه میگرفت نماز میخوند حجاب رعایت میکرد حلال حروم سرش میشد محرم نامحرم خونوادش باعث شد ...

واییی برگام

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری مستقل شیم؟!پول و همه چی دست پدرمهو خیلی شر و وحشی و دعواییه و بد دله نمیزاره بریم تا خونه مادر ...

یه کاری پیدا کنید مشغول بشید 

بعد یه جای کوچیک رهن کنید 

میخواد چیکار کنه؟ هر جا بره میگن دخترهات طلاق گرفتن اختیار زندگی شون با خودشون 

چجوری میتونن اخهمن شوهرم به یکی نگاه میکنه میخوام از حسودی بمیرم

نمی‌دونم چجوری ولی خانم بیوه خیلی زرنگ بود 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من عاشق شدم ۱۰ سال پیش عاشق ی مرد خیلی خوب عین فرشته ندیده نشناخته خدا عشق عجیبی تو قلبم گذاشت همون ...

شما همون کاربر نیستید که تو بی تاک با اون یه نفر آشنا شدید بعد با شما از روی لج رفتید با یکی دیگه ازدواج کردید فکر کنم پسره هنوز مجرد و شما رو هنوز دوس داره و ده سالم از شما بزرگتره خانوادش اصرار داشتن دختر خاله شو براش بگیرن ولی قبول نکرده؟؟...نمیدونم شاید شما رو با یه کاربر دیگه اشتباه گرفتم؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

زندگی همکارم عجیبه  بمیرم براش 

یه دختر کلاس سوم داره شوهرش از اولش خیلی عوضی بود و خیانتکار ولی همکارم بخاطر بچش موند تا اینکه یه شب تعقیبش میکنه و میبینه شوهرش رفته خونه خاله همکارم 

میره در میزنه میبینه شوهرش با دختر خالش دارن بهش خیانت میکنن  و جدا میشه 

الان صب تا شب کار میکنه یه خونه کوچیک رهن کرده ولی میگه از یه طرف هنوز تو شوکم که از دختر خالم لطمه خوردم از یه طرف خوشحالم از شرش از زندگیم کنده شده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
زندگی همکارم عجیبه بمیرم براش یه دختر کلاس سوم داره شوهرش از اولش خیلی عوضی بود و خیانتکار ولی همکا ...

بنده خدا 

چه اشغالایی

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

ی زن و شوهری عاشق هم بودن به زور خونواده ها جداشون کردن هرکی رفت دوباره ازدواج کرد و بچه اورد بعد چند سال اینا بهم برگشتن وخانوم از همسرش جدا شد رفت پیش اقا و ی بچه هم اورد ۱۰سال زندگی کردن اقا درگیر اعتیاد به شیشه شدو میخواست خانوم رو بکشه و الان جدا شدن و بچه پیش پدرش و همسر قبلیشه

و چیزی که خیلی عجیب تره اینه که ی مدت این اقا به اتفاق همسراش باهم همه جا حضور داشتن

زندگی خودم😭عزیزم به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل ...

اگه عفونت داره آموکسی سیلین بخور 

باید قرص کلسیم و ویتامین سی بخوری واسه دندان و لثه هات

داستان زندگی خودمم در جای خودش عجیبهاولا پنج سال نازایی داشتیمبعد سه بار. که باردار میشمتو بارداری ه ...

واااا زور زوری میخوای بچه بیاری تو این زندگی دادگاه رفتی باز میخوای بچع دار شی حتما صلاحت در جداییه

اره منم تعجب کردماول نوشتید پزشکیبعد گفتید اتاق عمل

زیارت عاشوراهرروز بخون . حرز همراهت داشته باش و حرم و امام زاده زیادبرو تقیدت به واجبات و ترک محرمات رو زیاد کن کارنیک زیادانجام بده

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

واااا زور زوری میخوای بچه بیاری تو این زندگی دادگاه رفتی باز میخوای بچع دار شی حتما صلاحت در جداییه

زوری که نه ولی کلا برام عجیبه

متاسفانه شرایط طلاق ندارم

درثانی تو بارداری ها دچار مشکل میشیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شما همون کاربر نیستید که تو بی تاک با اون یه نفر آشنا شدید بعد با شما از روی لج رفتید با یکی دیگه از ...

اره تو بی تاک اشنا شدیم ولی دختر خالش نبود چن نفرو براش خانوادش خواستن ولی اون فقط منو میخواست اره من لج کردم باهاش