الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجیب اینکه خانمی شوهرش فوت میکنه و خیلی هم دوس داشتن هم وبعد اینکه خانم بخاطر نیازهاش اذیته و میره پ ...
این اتفاق برای یک خانم تو اطراف ما هم افتاد خانمه به شوهرش اصرار میکنه که برو اون خانم بیوه رو صیغه کن گناه داره خانم بیوه هم از بس زرنگ بود زود حامله شد الآنم هوو همدیگه هستن
اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
ی بنده خدایی رک میشناسم بی حجاب بود صدتا دوست پسر داشت اهل مهمونی و همه چیزم بودتوبه کرد و باحجاب ش ...
من یکی برعکس ایشون میشناسم یکدفعه خیلی مذهبی شد جوری که همیشه در حال دعا و توبه و نماز بود باید تو مساجد دنبالش میگشتی الان یکساله کاملا بر عکس شده به هیچی عقیده نداره و منکر همه چی شده 😐 هر دو حالتش انقد افراطی بود که باعث ناراحتی اطرافیانش هست