2777
2789
عزیزم کاش یبار داستان زندگیت بنویسیخس میکنم خیلی رنج کشیدی💔

خیلی رنج کشیدم و می کشم هر روز گریه می کنم😭😭شاید یه روز نوشتم در انتظار معجزم زندگی من و عزیزانم خوب شه ولی انگار معجزه ای در کار نیست😭🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جداشدیم اصلا عین رمانا بود عشقی عجیب ک اخرش گفت من ب تو هدیه ای دادم ک ب هیچ کس ندادم خودت حواست ...

چرا بریده بریده میگی

کاش ازاول تعریف کنی

حتی احساساتت رو...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

زندگی خودم😭عزیزم به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل ...

خب شما که جدا شدید چرا مستقل نمیشید؟

با مادرتون خونه جدا بگیرید 

حداقل از رفتارهای پدرتون راحت میشید 

عجیب اینکه خانمی شوهرش فوت میکنه و خیلی هم دوس داشتن هم وبعد اینکه خانم بخاطر نیازهاش اذیته و میره پ ...

این اتفاق برای یک خانم تو اطراف ما هم افتاد خانمه به شوهرش اصرار میکنه که برو اون خانم بیوه رو صیغه کن گناه داره خانم بیوه هم از بس زرنگ بود زود حامله شد الآنم هوو همدیگه هستن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
اره جداشدیم اصلا عین رمانا بود عشقی عجیب ک اخرش گفت من ب تو هدیه ای دادم ک ب هیچ کس ندادم خودت حواست ...

موهای تنم سیخ شد

چه هدیه ای؟؟؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
خیلی رنج کشیدم و می کشم هر روز گریه می کنم😭😭شاید یه روز نوشتم در انتظار معجزم زندگی من و عزیزانم خ ...

انشاالله که به زودی زود یه معجزه زیبا براتون رقم بخوره

و باخوشجالی بیای تاپیک بزنی

خدا رو به حضرت زهرا صاحب این شبهای عزیز قسم میدم که از ته دلت شاد بشی

نماز حضرت زهرا رو بخون سرچ کن خیلی خوب

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ی بنده خدایی رک میشناسم بی حجاب بود صدتا دوست پسر داشت اهل مهمونی و همه چیزم بودتوبه کرد و باحجاب ش ...

من یکی برعکس ایشون میشناسم یکدفعه خیلی مذهبی شد جوری که همیشه در حال دعا و توبه و نماز بود باید تو مساجد دنبالش میگشتی الان یکساله کاملا بر عکس شده به هیچی عقیده نداره و منکر همه چی شده 😐 هر دو حالتش انقد افراطی بود که باعث ناراحتی اطرافیانش هست

خب شما که جدا شدید چرا مستقل نمیشید؟با مادرتون خونه جدا بگیرید حداقل از رفتارهای پدرتون راحت میشید

چطوری مستقل شیم؟!

پول و همه چی دست پدرمه

و خیلی شر و وحشی و دعواییه و بد دله نمیزاره بریم تا خونه مادربزرگم بعد میزاره مستقل شیم؟!

بله وای به همه میگفت پزشکی قبول شدم ما رابطه زیاد نداشتیم بعدا دیدیم تو بیمارستان کار میکنه گفتن تکن ...

اره منم تعجب کردم

اول نوشتید پزشکی

بعد گفتید اتاق عمل