2777
2789
عنوان

مامانا بیاین بگید واسه سیسمونی چه چیزایی خریدید که پشیمون شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل تولد همه چی نخرید چیزای مهم بخر بعدش کم کم به فراخور نیازت تهیه کن الکی تیرو تخته دورت جمع نکن ب ...

بنظرتون صندلی غذا رو تا چند ماهگی متوجه میشم که بگیرم یا نه

اگه قراره از اول نگیرمش

من یک سری وسایل رو از دوستام قرض گرفتم: 

مثلا کریر: که فقط ۱ بار استفاده کردم، بنظرم کاملا بدرد نخور هست

تخت کنار مادر، چون نهایت تا ۵ ۶ ماهگی استفاده میشه، قرض گرفتم

آغوشی که نوزاد رو به محض دنیا اومدن داخلش میذارن، اونم نهایت تا ۲ ماه استفاده میشه

دارو خوری خریدم چرت بود

ولی مثلا تشک لبه دار و تشک مسافرتی خیلی خیلی به کارم اومد. 

پوار بینی بی بی سیل خیلی خوب بود 

و و و ...

والا من چیز های ضروری گرون خریدم 

مثلا تخت پارک خریدم زمان من ۹۴یک تومن بود الان خواهرم خریده ۱۵تومن 

تخت خواب کودک نوجوان 

کریر 

کالسکه 

ظرف غذا 

چنتا شیشه شیر 

انواع پستونک 

چندتا پتو 

کیسه خواب 

گهواره یا نی نی لای لای 

فین گیر خیلی به درد من خورد 

کیف ملمای بگ 

چند تا  ظروف دربسته کوچیک برای کیف گذاشتن برای پیمانه شیر خشک برای دو ساعت بیرون رفتن دو ظرف خیلی کوچیک داشتم داخل هر کدوم دو سه پیمانه شیر خشک میریختم 

بند پستونک که چندتا خریدم عالی بودن 

فلاسک 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کارآمد ترینها

تخت کنار مادر گهواره شو

کریر به شدت ب دردم خورد 

قنداق سوئیسی 

قنداق فرنگی 

فلاسک شیشه ای نیم لیتری 

لباس رو با احتیاط خریدم ولی هر شرکتی سایز صفرش با اون یکی فرق میکنه به نظرم کلا از سایز یک شروع کن

انواع دستمال خشک کن و کهنه و 

ناکارآمد ها : 

شیردوش دستی 🤕

پوار بینی (حملم رو گرم کنی خودش تخلیه میشه )

کلا اکثر چیزها رو بعد از تولد نی نی خریدیم بجز کالسکه و تخت و کریر و لباس و حوله دو سه دست 

بنظرتون صندلی غذا رو تا چند ماهگی متوجه میشم که بگیرم یا نهاگه قراره از اول نگیرمش

صندلی غذا الان نگیر 

بعد هفت هشت ماهگی بکیر

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کارآمد ترینهاتخت کنار مادر گهواره شوکریر به شدت ب دردم خورد قنداق سوئیسی قنداق فرنگی فلاسک شیشه ای ن ...

فلاسک رو برگت یک لیتری ترانهذجان 

خواهرم نیم لیتری خریده خیلی اذیت میشه 

چون بچش شیرخشک هست زود تموم میشه مال منو برده