من کریر زیاد استفاده کردم، تو ماشین بچه رو راحت میخوابوندم داخلش، برا شیر دادن حالت استاندارد داشت،جایی میرفتم میذاشتم توش بچه رو رو زمین نمیذاشتم زیاد،هم جای خوابشه هم صندلی ماشین، قنداق سوئیسی عالی بود هم تو خونه هم مهمونی زیاد ازش استفاده میکردم بچه رو راحت میشه باهاش بغل کرد تا سه ماهگی که گردن نمیگیره این وسیله خیلی خوبیه
فلاسک برا شیر خشک که البته اینو باید بعدا بگیری چون شاید شیرخشکی نشه بچه ت
من آب رو با دمای استاندارد داخلش میریختم و میذاشتم تو ساک بچه تا وقتی خالی میشد همون دما نگه میداشت هر موقع میخواستم شیر براس درست کنم دیگه دم دستم بود و دنبال آب جوش و خنک کردنش نبودم،پشه بند از اینا که کفی داره و مثل چادر مسافرتی جمع میشه، هم امنه از زیرش جک و جونور سراغ بچه نمیره هم جمع میشه و راحت قابل حمل هس،عاروغ گیر یه پارچه س میندازی رو دوشت آروغ بچه رو که میگیری دیگه مابقی شیر که بالا میاره رو لباست نمیریزه و همیشه رو دوشت سفید نیست 😂دستمال خشک کن بچه خیلی لازمه وقتی بعد از کار خرابی میشوریش سریع خشک میکنی پاهاشو حتما خشک کن مخصوص بچه بگیر از سیسمونی،تشک تعویض پوشک،بین لباسا هم بادی یا همون زیر دکمه دارا خیلی کاربردیه تو فصل سرد زیر لباس تنش میکنی پهلوی بچه رو گرم میکنه و لباس رویی ش بالا بره سردش نمیشه، تابستونم خودش یه لباس کامله، حتما از سایز صفر تا 3،4 براش هر سایز دو سه تا بخر