2777
2789
عنوان

مامانا بیاین بگید واسه سیسمونی چه چیزایی خریدید که پشیمون شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 99 پست

كرير يكي از بهترين م چيزايي بود كه داشتم 

براي خوابوندن بچه خيلي امنيت داره مخصوصا بيرون از خونه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كرير يكي از بهترين م چيزايي بود كه داشتم براي خوابوندن بچه خيلي امنيت داره مخصوصا بيرون از خونه

فکر کنم بستگی به نیاز و استفاده مادر داره هر وسیله و نمیشه قطعی راجبش نظر داد

من کریر زیاد استفاده کردم، تو ماشین بچه رو راحت می‌خوابوندم داخل‌ش، برا شیر دادن حالت استاندارد داشت،جایی میرفتم میذاشتم توش بچه رو رو زمین نمیذاشتم زیاد،هم جای خوابشه هم صندلی ماشین، قنداق سوئیسی عالی بود هم تو خونه هم مهمونی زیاد ازش استفاده می‌کردم بچه رو راحت میشه باهاش بغل کرد تا سه ماهگی که گردن نمیگیره این وسیله خیلی خوبیه

فلاسک برا شیر خشک که البته اینو باید بعدا بگیری چون شاید شیرخشکی نشه بچه ت

من آب رو با دمای استاندارد داخلش می‌ریختم و میذاشتم تو ساک بچه تا وقتی خالی میشد همون دما نگه میداشت هر موقع میخواستم شیر براس درست کنم دیگه دم دستم بود و دنبال آب جوش و خنک کردنش نبودم،پشه بند از اینا که کفی داره و مثل چادر مسافرتی جمع میشه، هم امنه از زیرش جک و جونور سراغ بچه نمیره هم جمع میشه و راحت قابل حمل هس،عاروغ گیر یه پارچه س میندازی رو دوشت آروغ بچه رو که میگیری دیگه مابقی شیر که بالا میاره رو لباست نمی‌ریزه و همیشه رو دوشت سفید نیست 😂دستمال خشک کن بچه خیلی لازمه وقتی بعد از کار خرابی میشوریش سریع خشک میکنی پاهاشو حتما خشک کن مخصوص بچه بگیر از سیسمونی،تشک تعویض پوشک،بین لباسا هم بادی یا همون زیر دکمه دارا خیلی کاربردیه تو فصل سرد زیر لباس تنش میکنی پهلوی بچه رو گرم میکنه و لباس رویی ش بالا بره سردش نمیشه، تابستونم خودش یه لباس کامله، حتما از سایز صفر تا 3،4 براش هر سایز دو سه تا بخر

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

فلاسک رو برگت یک لیتری ترانهذجان خواهرم نیم لیتری خریده خیلی اذیت میشه چون بچش شیرخشک هست زود تموم م ...

منم شیرخشکی هست 

ولی مشکلی ندارم برای بیرون و خونه قشنگ استفاده میکنم 

ولی بچه بزرگتر بشه یک لیتری قلمی دارم