2777
2789

شهدا جان و مالشون رو در راه خدا دادند و پیش خدا عزیز هستند 

وقتی بهشون توسل میکنیم اون ها واسطه ی ما به خدا میشن و چون پیش خدا عزیزن حرفشون رو خدا قبول میکنه 

میاید برای تمامی شهدا نفری یک فاتحه و 5 صلوات بفرستیم؟

اگر توسلی هم به این مردان خدایی کردید که خداوند حاجتتون رو داده بگید بقیه هم استفاده کنند به چه شهید و چی نذر کردید 

التماس دعا  

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

مستقیم به خود خدا وصل میشم. فقط خدا

التماس دعا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه ما فکر می‌کنیم خدا شریک داره؟

چی بگم والا. همینطوری دارید اضافه می کنید.

اصلاً تا چند سال پیش کسی روضه‌ی شهدا نمی گرفت. چیزای جدید به دین اضافه می کنید.

وقتی این چیز ها رو می بینم نمی تونم ساکت باشم. باید این نرمالیزه کردن تموم بشه. کارتون اشتباه هست. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چی بگم والا. همینطوری دارید اضافه می کنید.اصلاً تا چند سال پیش کسی روضه‌ی شهدا نمی گرفت. چیزای جدید ...

روضه شهدا چه صیغه ایه؟؟؟قرار نیست هرجایی هر چی مد میشه تو دور و بریای خودتون تعمیم بدید به همه آدما و قشر مذهبی

باز این که خوبه،والا امثال شما که یکی فوت میکنه بزن و برقص راه میندازی سر قبر اون بدبخت یا معتقدید سیاه نباید پوشید و سفید میپوشید

مگه قدیم کسی اینکارا رو میکرد؟

در ضمن اعتقادات هررررکسی به خودش مربوطه

لازم نیست بیفتید وسط و سعی در تغییرش داشته باشید

عزیزم لطفا و تو رو خدا دعا کن به حاجتایی که نوشتم برسم به اسم کاربریم ،به این نیت ها دعام کن .من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه در حقمون هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم🥹🙏..

عزیزم لطفا و تو رو خدا دعا کن به حاجتایی که نوشتم برسم به اسم کاربریم ،به این نیت ها دعام کن .من هزا ...

سلام حالتون چطوره

جواب هامو توی اون تاپیک که دادم خوندید؟ 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
مستقیم به خود خدا وصل میشم. فقط خداخدا شریکی نداره.

عزیزم بعدش جمله رو تغییر دادی کی گفته خدا شریکی داره؟ خود شهدا عاشق حقیقی خدا بودند 

چی بگم والا. همینطوری دارید اضافه می کنید.اصلاً تا چند سال پیش کسی روضه‌ی شهدا نمی گرفت. چیزای جدید ...

ببین عزیزم شهدا در راه خدا رفتند برای خدا رفتند ادم های پاک و خالصی بودند خدا هم گفته در قران که زنده  هستند و در نزد خداوند روزی میگیرند 

به واسطه ی توسل به این عزیزان از خدا حاجت میخوایم  این شهدا رابط ما با خدا هستند