2777
2789

تو گالری گوشی خواهرم مثل اینکه یکی از دوستاش واسش اسکرین فرستاده بود که با یکی چت کرده بود 

نوشته بود به دختره گفتم حواست باشه روش کراش نزنی انگار هیشکی نمیدونه تو اون مدرسه صد نفر ل.زن

آخه چرا باید این خواهر احمقم با همچین آدمایی رفیق بشه 

هنرستان می‌ره یازدهمه هر چیم بهش با ارومی میگیم مراقب خودت باش جو جوه بدی شده داد میزنه به شما چه من خودم بزرگ شدم میفهمم چیکار میکنم 

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا همین گوشیا باعث شدن چشم و گوش بچه ها باز شد لعنت به کرونا که بهانه شد گوشی دست بچه ها باشه ما حاضر نیستیم بچه رو تنهایی تا سر خیابون بفرستیم ولی ول میکنیم تو مجازی

مال روش عن فكر بازياي بيخوده. ريدن تو زندگي جوونادختر پسراي الانم ياد گرفتن كه دخالت نكن و خودم ميدو ...

آخه این چرتو پرتا چیه تو مدرسه راه انداختن 

حالت نصیحت برداشتی خب 

باهاش دوست باشید اینو اونو مثلا الکی نشستی مثال بزن فلانی اینکارو کرد اینجوری شد 

ولی بخای حالت نصیحت بگیری خب معلومه بدش میاد

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

به خدا همین گوشیا باعث شدن چشم و گوش بچه ها باز شد لعنت به کرونا که بهانه شد گوشی دست بچه ها باشه ما ...

باورت میشه خود من سر همین گوشی زندگیم بیچاره شد؟؟

دختر درسخونی که با معدل ۲۰ رف تجربی با گوشی گرفتن به احمقی مثل نامزد قبلیم رو به زندگیش راه داد چند سال از عمرشو گذاش پاش آخرم اسمش همه جا در رف

حالت نصیحت برداشتی خب باهاش دوست باشید اینو اونو مثلا الکی نشستی مثال بزن فلانی اینکارو کرد اینجوری ...

والا من اصلا ولش کردم 

پارسال یه بار جز و بحثمون شد گف به تو هیچ ربطی نداره که با کی دوستم با کی نیستم 

منم از اون موقع ولش کردم هیچی نمیگم بهش

والا ۱۷ سال سن کمی نیس

میره دانشگاه درست میشه اینا هیجانات بیخوده محیط تک جنسیتی بوده تعامل سالم با جنس دیگه نبوده و غیره البته این چند ساله هم رسانه های خارجی خیلی این موضوع رو عادی سازی کردن