2777
2789
عنوان

چرا انقد اوضاع مدرسه ها خراب شده چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 48 پست
خب مشخصه خبر نداری همین الانشم بین بازیگرامون هست این قضیهتوی باشگاهای ورزشی توی مدارستوی کادر پزشکی ...

خب من با این مخالفم صدرصد.

ولی اینکه کسی تو زندگی شخصیش چه گرایشی داره خودم رو وارد نمی کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب من با این مخالفم صدرصد.ولی اینکه کسی تو زندگی شخصیش چه گرایشی داره خودم رو وارد نمی کنم.

اخع از روزی که اینا پرچم درست کردن و جهانی شدن پرچن رنگین کمونی دیگه شخصی نیست یک عده هستن در سطح جامعه که کار و تحصیل هم کنارمون میکنن و علنی میگن اینیم... نمیشه گفت بهمون ربط نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخع از روزی که اینا پرچم درست کردن و جهانی شدن پرچن رنگین کمونی دیگه شخصی نیست یک عده هستن در سطح جا ...

من خودم ذره ای اطلاعات ندارم در این مورد

علاقه ای هم ندارم که برم مطالعه کنم چون کاری از دستم بر نمیاد

اصلا نمیدونم چنین چیزی ریشه ی علمی داره یا نه.

خودم درک نمی کنم این مسئله رو

ولی درکل من توی همه‌ی موارد عقیده ام به این صورته که زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوطه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من خودم ذره ای اطلاعات ندارم در این موردعلاقه ای هم ندارم که برم مطالعه کنم چون کاری از دستم بر نمیا ...

بله درسته عقیدتون 

ولی اسم اینا جامعه رنگین کمونیه که پرچم دارن در گذشته شخصی بود الان علنی