2777
2789
عنوان

چرا انقد اوضاع مدرسه ها خراب شده چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 48 پست
والا من اصلا ولش کردم پارسال یه بار جز و بحثمون شد گف به تو هیچ ربطی نداره که با کی دوستم با کی نیست ...

مثلا جلوش بشین جوری که فکر نکنه منظورت بهشه با مادرت حرف میزنی مثلا یادوستت بگو فلانی سادگی کرد حالا اینجوری شد فلانی درسخون بود الان مثلا رشته خوب قبول شده اینا تو سن بلوغن اقتضای سنشونه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های دبستانی این چیزا می‌دونند دوره ای که این چیزا باید بدونه به جای مراقب خودت گفتنا سعی کن باهاش دوست بشی اون دیگه این چیزا می‌دونه اگه میخوای کمکش کنی به نظرم عادی برخورد کن و توهم از این حرفا باهاش بزن تا تو رو محرم خودش بدونه و همه چیزو بهت بگه !

اگر هی بگی بده بده نرو سمت این چیزا مراقب خودت باش مطمعین میشه تو رو نداره و نمیتونه تو رو محرم خودش بدونه 

این دوره ایا مثل ما نیستند همه چیزو می‌دونن بهش بگو من اون خواهریم که میخوای منم اینا می‌دونم عادی رفتار کن باهاش بگو بخند مهم اینه که همه چیزو بهت بگه مهم اینه که بفهمه تو رو داره تا دل به دوستای ناباو نبنده تا یک پسر با ی عزیزم گفتن خرش نکنه

بعدا کم کم سرشو به زبان و هنر و موسیقی و ورزش و تفریح دو نفرتون گرم کن جوری که دوست داشته باشه 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

جدیش نگیر از جوگیریه سنشونه

نود درصد دوستای منم دوران دبیرستان تامبوی و ل.ز بودن

بعد الان یاد اون روزا میافتن آب میشن از خجالت

از سرشون میافته لازم نیست انقد گیر بدی و پیگیر باشی

۱۷ ، ۱۸ سالشه ها

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

فقط نگرانشم که گند نزنه به زندگیش

باید حواستون باشه از  دور ولی گیر ندین بهش 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ولش کن

سنش اونقدری هست که خودش از پس داستانای مدرسه بر بیاد

نمی تونید بهش بکن نکن کنید

تو همه‌ی مدرسه ها هست متأسفانه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مال روش عن فكر بازياي بيخوده. ريدن تو زندگي جوونادختر پسراي الانم ياد گرفتن كه دخالت نكن و خودم ميدو ...

خیلی جالبه که شیوه‌ی تربیتی بقیه رو نقد می کنید و در نهایت شیوه‌ی وحشیانه ی خودتون رو پیشنهاد می کنید!!

بزنه زیر گوش دختر ۱۶ ساله؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خیلی جالبه که شیوه‌ی تربیتی بقیه رو نقد می کنید و در نهایت شیوه‌ی وحشیانه ی خودتون رو پیشنهاد می کنی ...

عقب ماندگیه

حالا انگار اون باجناقا ک با سیستم تربیتی همینا بزرگ شدن 

امام دراومدن

یا اون یارو ث ق ف... 

اینا ک حاصل تربیت همیناست 

هنوز خوبه یازدهمه..‌دختر من ششمه از مدرسه میاد حرفایی میزنه میگه بچه ها گفتن بچه خدا از تعجب نمیدونم ...

دقیقا دختر من کلاس دومه اون روز گفت مامان منو دوستام از خواستگارهامون گفتیم و منم گفتم که ایلیا خواستگارمه هم خودش هم مامانش ازم خواستگاری کردند ولی هنوز صبرکردیم که بزرگ بشیم 😐

مثل یه دخترجوون که از خواستگارش با مامانش حرف بزنه ها خیلی جدی داشت درمورد خواستگاری و اینا با من حرف می زد 

بعد من پرسیدم خوب بزرگ که شدی به نظرت به ایلیا چه جوابی میدی گفت نمیدونم ولی به نظرپسرخوبی میادها 

گفتم اگه بزرگ شد و بد شدچی ؟

گفت نه بهش میگم حواسش به خودش باشه توام به مامانش بگو

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

خیلی جالبه که شیوه‌ی تربیتی بقیه رو نقد می کنید و در نهایت شیوه‌ی وحشیانه ی خودتون رو پیشنهاد می کنی ...

زير گوش زدن نه و تو دهني زدن. 

وقتي كسي حرف حاليش نميشه يه ترسي از والد داشته باشه بد نيست. بزرگتر كه بشه ميفهمه تو دهني كه خورده چقدر به نفعش بوده. 

با همين جمله " خودم ميدونم بزرگ شدم" وقتي خداي نكرده فردا روزي يكي از همكلاسياش بهش دست درازي كرد و حال روحي و جسميش داغون شد ديگه نميشه كاري كرد. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اگه بزنه تو گوشش انتظار محبتش نسبت به خانواده اش کمتر میشه و بیشتر می‌ره سمت دوستاشو این چیزا

به نظر من دوستی بهترین راهه

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂