2777
2789
عنوان

چرا انقد اوضاع مدرسه ها خراب شده چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 48 پست
زير گوش زدن نه و تو دهني زدن. وقتي كسي حرف حاليش نميشه يه ترسي از والد داشته باشه بد نيست. بزرگتر كه ...

فقط زدن حالیتونه؟؟

ترس داشته باشه ک نمیاد بگه بمن دست درازی شده

باید دوست بودن با بچه رفیق بود 

ک بهت اعتماد کنه بیاد از همه چی بگه

ترس خوب نیست

باید احترام ب والدو یاد بگیره 

ترسو احترام متفاوتن

اون موقع که من برای رنگین کمونیا ناپیک زدم همتون روش عن فکر بودین میگفتین به ما چه گرایش جنسی هر کیh ...

چون بچه مدرسه ای ها خیال می کنن همجسگران ولی فقط اثرات محیط تک جنسیتیه که توهم برشون میداره چند سال دیگه هم به کل فراموش میشه.

ولی شما برای یه آدم ۳۰ ساله که گرایشش به اون صورته نمی تونی کاری کنی. اون دیگه عوض نمیشه.

می خوای بکشیش؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زير گوش زدن نه و تو دهني زدن. وقتي كسي حرف حاليش نميشه يه ترسي از والد داشته باشه بد نيست. بزرگتر كه ...

😂😂😂فقط تنش خوبه? با ارامش حل و فصل نمیشه? بعد انتظار داری اعتمادی بمونه بین بچه و خانواده

گل بگیرن این طرز فکر و همچنین خانواده ی متزلزلی رو

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀

فقط زدن حالیتونه؟؟ترس داشته باشه ک نمیاد بگه بمن دست درازی شدهباید دوست بودن با بچه رفیق بود ک بهت ا ...

دختر ١٧ ساله اي كه خواهر بزرگترش داره از رو دوستي بهش ميگه مواظب خودت باش و با اينا دوست نشو ولي حاليش نيست و بي ادبانه به خواهرش ميگه تو دخالت نكن و خودم ميدونم،ديگه مشخصه چقدر دوستي و ترس و احترام حاليشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چون بچه مدرسه ای ها خیال می کنن همجسگران ولی فقط اثرات محیط تک جنسیتیه که توهم برشون میداره چند سال ...

نه ولی همون ادم مربی بچه ات بشه

مربی ورزشی خودت بشه 

دکترت باشه 

چی؟ دور نیست

خواهر من مدیر هنرستانه هنرستانش هم از اوناست کهبا ازمون ورودی میرن و بچه زرنگها توش هسان یه چیزایی تو مددیش اتفاق میفته که شاخ در میاری کلک و پر برامون نمونده عزیزم تو سن ایشون نصیحت پذیری اصلا وجود نداره فقط ازش تعریف کن هندونه زیر بغلش بزار بگو خدا رو شکر تو دختر عاقلی هستی خیالمون از تو راحتا دخترای الان این کار رو میکنن یا اون کار رو میکنن تو ماشالله خیلی دختر خوبی هستی یا جلوی چند نفر هی ازش تعریف کن و بگو تو این زمونه خراب خواهرم خیلی عاقله اصلا گول ننیخوره خودش حواسش هست با دخترای ناجور دوست نمیشه و...

چه فرقی می کنه؟؟

آسیب فیزیکی آسیبه!!

شما انگار داری از ترس اینکه همکلاسی هاش بهش آسیب نزنن خودت در آسیب زده به بچه ات پیش قدم میشی.

و آسیبی که از خانواده که نزدیک ترین اشخاص به آدم هستن هیچوقت فراموش نمیشه.

بعدشم شما مثل اینکه خیلی ساله از مدرسه دوری و نمیدونی هر کدوم از دانش آموزا برای خودشون شیری ان و کسی نمی تونه بهشون آسیب بزنه. این حرفا و کارا هم جفتشون موافقن که اتفاق میفته وگرنه کسی نمی تونه به زور کسی رو وادار به کاری کنه.

و این حرف که محیط روی ذهنیت تأثیر میذاره رو من واقعا قبول ندارم شايد یکم تأثیر داشته باشه اما نه صدرصد.

چون به عنوان مثال من این همه سال تو اون جو رفتم مدرسه و هنوزم روابط دختر و دختر یا پسر و پسر برام عجیبه و برای خودم و خانواده ام نمیپسندم.

درسته به بقیه کاری ندارم و معتقدم هر کسی مختاره برای زتدگیش تصمیم بگیره اما ذهنیت خودم از بین نرفته مادرمم کتکم نزده در این مورد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دختر ١٧ ساله اي كه خواهر بزرگترش داره از رو دوستي بهش ميگه مواظب خودت باش و با اينا دوست نشو ولي حال ...

شما به نظرم حالا حالا ها فکر بچه رو نکن.

چون بچه میاد از روی بی تجربگی و هیجانات یه چیزی میگه شما هم ماشالا کم نمیاری یه تو دهنی میزنی و مطابق همین منوال جنگ جهانی سوم رو به نام خودت میزنی.

مگه بچه بزرگ کردن اینطوریه آخه؟!!

نه ولی همون ادم مربی بچه ات بشهمربی ورزشی خودت بشه دکترت باشه چی؟ دور نیست

آدمها اگر انسان های سالم و یا شخصیت و آموزش دیده ای باشن شغلشون رو با هیچ چیز درگیر نمی کنن.

نه احساس، نه گرایش، نه عقاید نه هیچ چیز دیگه.

چون نسبت به اون شغل متعهدن.

آدمها اگر انسان های سالم و یا شخصیت و آموزش دیده ای باشن شغلشون رو با هیچ چیز درگیر نمی کنن.نه احساس ...

خب مشخصه خبر نداری همین الانشم بین بازیگرامون هست این قضیه

توی باشگاهای ورزشی 

توی مدارس

توی کادر پزشکی

و مثل غرب در اینده نزدیک علنا پرچم رنگین کمونی رو میبرن بالا

ترس باعث میشه تعرضی هم اگه شد از ترسش در میون نزاره تو خودش بریزه و بترسه خیلی بچه ها که سالها مورد سواستفاده قرار گرفتند از همچین والدینی میان که ترس دارند ازشون 

من معلم مقطع دبیرستانم، اوضاع تا همین ۷ سال پیش که خودم دانش آموز بودم فرق کرده، دانش آموز راحت تو کلاس درمیاره به معلمش میگه دوست پسر دارم، یکی دیگه میگه آتئیستم، یکی دیگه میگه اگه گردنمون کبود بشه چجوری خوبش کنیم.... خیلی چیزای دیگه، احترام معلم و مدیر اینارم ندارن اکثرا مگر اینکه ازش بترسن

دانش آموزهای ۱۵ تا ۱۸ ساله خیلیاشون دماغ عمل میکنن و ناخن میکارن و ....خلاصه یه کارایی میکنن که واقعا در حد سنشون نیست، جو عجیب غریبیه

لزبین و اینا هم دارن

باز من که شهر کوچیکم اوضاع دانش آموزام بهتره

دوستم جایی کاروزی میرفت میگفت دانش آموزم گفته میخوام از نامزدم جدا شم تو کیفش کاندوم پیدا کردم و بعدا دیدم که نیست یعنی استفاده کرده

اصلا یه چی میگم یه چی میشنوی

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷