2777
2789
عنوان

می دونید وقتی ریه ها سردشون بشه چی میگن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست
ن این چه چرتی بود من خوندم اصلا مردهای ما بی غیرت نیستن هم ساک وهم بچه رو بدن بغلمون

آره به خدا شوهر من هم بچه رو بغل میکنه هم خریدا رو هم کیف من هر چقدم بگم یکیش و بده به من نمیده حتی بچه بغلم تو ماشین باشه نمیذاره من زمین بذارمش خودش میگیره البته اکثر مردای اطرافم اینطورین خدا رو خودش نمیاد اینقد ایران و ایرانی و تخریب کنیم الان بیرون میریم چند تا بچه میبینیم بغل مامانشون که باباشون همینجور راه میره انگشت شمارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به خدا شوهر من هم بچه رو بغل میکنه هم خریدا رو هم کیف من هر چقدم بگم یکیش و بده به من نمیده حتی ...

بخدا من میبینم مردا کیف زناشون تو دستشونه حالا شوهرمن تاحالا کیفمو نگرفته ولی امکان نداره کوچکترین چیزی بخریم بزلره تو دست من بمونه ب زور ازم میگیره بچه ها هم با اینکه دیگا بزرگ شدن همش دستشونو خودش میگیره کوجیکم بودن بغلش بودن

واقعا اینا فقط خودتخریبی میکنن چهارتابچه هم میخونن باور میکنن

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40