2777
2789
شدیداً هم اصرار دارن خانم های شاغل پیر و شکسته شدن و انرژی زنانه ندارن...نمیدونستیم ته خونه نشستن و ...

خانمای خانه دار ته خونه ننشستن درو دیوارو نگا نمیکنن شما خیلی انگار داری میسوزی یه دوش خنک بگیر سوزشو کمتر میکنه

راست میگن زنا الان میرن سر کار 90% برای شوهر پیدا کردن لاس زدنه و صیغه شدن

با احترام به همه خانم های عزیز خانه دار

فصد توهین ندارم اما‌مثال می‌زنم

این طور که شما می‌فرمائید، تنها وظیفه زن خانه دار تمکین همسرشه

شب و روز غذا بپزه و....

چرا ایران درست نمی‌شه:

سال ها کلی شهید دادیم که خانم ها مستقل باشن کلی نخبه در این خاک رشد کرده

کلی خانم پیشرفت کرده که ما هم یاد بگیریم

بعد کبری دیپلم ردی از دوقوزآباد می فرماید که مستقل شدن هدفش...

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت زن خانه دار تلاشی نمیکنهکلا هر زنی میتونه خودش انتخاب کنه طبق علاقه و شرایط زندگیش که شاغل ...

احسنت حرف حق 

نمیدونم‌ چرا شاغل ها خانه دار هارو می کوبند 

خانه دارها شاغل هارو 

بابا هر کس به یک سبکی زندگی می کنه شما دوست داشتی خانه دارشدی یا برعکس یکی دوست داشته شاغل شده 

من تازه دانشگاهم تموم کردم ولی دوس دارم یمدت خانه دار باشم از جو متشنج بیزارم طبیعیه ایا یا من تنبلم ...

هزچی سرجای خودش من همخودم خانه دارم از تمیزی از غدا های خفن زبانزدم وهمچنین تحصیلات دارم وشاغلم

اتفاقا اونایی که درس خوندن برو ببین دارن همه کاری می کنن و دکتر هاشو دیدم دارن مهاجرت می کنن بعد این ...

حداقل خرج شوهراشون نمیدن برای ماهی ۱۵تومن حرف صد نفرو نمیخورن اتفاقن اکثرشونم تحصیلکرده ن بچه های موفقی هم تربیت میکنن

خانه دلری رو کسی نگف بندهدخودم هم ئ خانم کدبانوهستم وی زن شاغل تحصیل کرده

و اینکه شما یه خانم تحصیل کرده و شاغل و کدبانو هستی دیگه اصلا به این حرفا اهمیت نده رسما وقتی هم نداری براشون

راست میگن زنا الان میرن سر کار 90% برای شوهر پیدا کردن لاس زدنه و صیغه شدن

زنا تلاش کردن و شاغل شدن که تو تونستی گوشی دستت بگیری بیای حرف مفت بزنی و و انچه لایقته به بقیه نسبت بدی

وگرنه هنوزم داشتی تو پستو شورت شوهرت رو با دست میشستی و عر میزدی که شوهرت از پیش زنای صیغه اش میاد که یک دست مفصل کتکت بزنه یا نه 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

آره خیلی ملکه‌اند

فقط این تاپیکایی که طرف رفته صیغه هم کرده اینا چون شاغل نیستند مجبورن بمونن رو میخونم مقدار حقارت تعریف شده تو ذهنم به سقف میرسه 

من به خودم اینقدر اعتماد ندارم که دو روز دیگه برای خودم چطور قراره خرج کنم اصلا پول میمونه یا نه عقلم میرسه به خودم رسیدگی کنم یا نه اینا چطور به پسر غریبه در حالیکه ثابت شده از مرد کثیف تر باز هم خودشه اعتماد می‌کنند؟ کاملا فلج کاملا بی سواد و کاملا بیکار نباید بود 

شدیداً هم اصرار دارن خانم های شاغل پیر و شکسته شدن و انرژی زنانه ندارن...نمیدونستیم ته خونه نشستن و ...

نه والا خانم خانهدار میشناسم که اسمش خانهدار هست 

انقدر کلاس و تفریح و فلان میره وقت نمیکنه خانهداری کنه 

اینا ویژگی های شخصیتیع که یکی دوست داره به خودش برسه یکی دوست نداره و اولویتش چیز دیگس 

ربطی به خانهداری و شاغلی نداره

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
فقط نمی‌دونم چرا ملکه هر چند روز باید زار بزنه برای پول یه کرم نرم کنندهپادشاه هم در جواب می‌گن: چه ...

چرا فکر میکنین زن خانه دار برای یه کرم زار میزنه؟

یعنی زن های خانه دار اطرافتون اینجوری سخت زندگی میکنن؟

خانمای خانه دار ته خونه ننشستن درو دیوارو نگا نمیکنن شما خیلی انگار داری میسوزی یه دوش خنک بگیر سوزش ...

از کدوم موفقیت و دستاوردت باید بسوزم دوست دارم بدونم میشه بگی ؟ 

خودشون هر توهینی به شاغلا کنن گله ما بگیم بده

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

هزچی سرجای خودش من همخودم خانه دارم از تمیزی از غدا های خفن زبانزدم وهمچنین تحصیلات دارم وشاغلم

منم همینم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁