2777
2789
عنوان

طبیعیه من سقط کردم خانواده شوهرم دیدنم نیومدن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 77 پست
نه واقعیت من ندیدم برای سقط کسی بیاد واقعا دایی تون اومد عیادتت؟خودم اطرافم سقط زیاد دیدم به هر حال ...

اره واقعا 

خانواده مادریم خیلی مقیدن و فرق نمیکنه

حتما عیادت میرن

نمیدونم ببین اول خودت جایی براشون کم نذاشتی اگر نه مثل من به شوهرت بگو به گوششون برسونهچون با من هم ...

خوش بحالت که همسرت به گوششون میرسونه 

نمیدونم شاید دلگیر باشن من متوجه نمیشم 

ولی بخاطر دختر خونده ام و دروغ هاش مادرشوهرم خیلی قبلا بهم بی احترامی کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت که همسرت به گوششون میرسونه نمیدونم شاید دلگیر باشن من متوجه نمیشم ولی بخاطر دختر خونده ام ...

منم خواهرزاده شوهرم نقش دختر خونده تورو برام داشت لعنتی ...

انگار من زاییده بودمش یسره از اول نامزدی دنبال ما آویزون بود

خدا خواهرشو لعنت کنه که کرد و دیگه باردار نشد الحمدلله

بخدا قسم هرکسی آزاری برسونه خودش عاقبت بی بهره نمیمونه

حالا اون دختر که پیش تویه رو از قبل میدونستی قبول کردی ولی این لعنتی رو به من قالب کردن تا چند سال با وجود پدر و مادر یسره آویزونه زندگی من بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
وای چه ضایع اگه میخوایت خودش برات درست میکرد چرا بهش گفتی

نه خبر نداشت 

منم مستقیم نگفتم 

به همسرم گفتم به مامانت بگو کاچی هاش مزه اش بهتره برام درشت کنه 

مستقیم نگفتم 

میدونی تخلیه نمیشه وقتی دخترشو میبینم و عشق پدرش نسبت بهش دوباره پر خشم میشم از اینکه چرا من یه درصد ...

بببین عزیزم تو این دنیا همه جور ادم هست ادم هایی که نه بخاطر بدجنسی بلکه بخاطر درک و شعور کافی که ندارند ونمیدونن چطور باید با دیگران ارتباط بگیرند

مایه عذاب و رنجش دیگران میشن

اونا حس میکنند رفتارشون درسته

متوجه اشتباهشون نیستند 

من درکت میکنم که تو گاهی به شدت از رفتارشون رنج میکشی و حتی نمیتونی بهشون اعتراض کنی مستقیماً 

و همش تو سینت نگه میداری

ولی بدون ادم ها تا خودشون نخوان تغییر نمی کنند باید برن دنبال آگاهی دنبال رشد وگرنه همیشه همینن متأسفانه

این ما هستیم که نباید اجازه بدیم کینه و خشم و نفرت روحمون پر کنه

و حتی تبدیل یه افسردگی و بیماری های روان تنی 

هم ممکنه بشه 

تو با بخشیدن فقد خودت نجات میدی وگرنه برای دیگران فرقی نمیکنه تو ناراحت باشی یا ن

چون از درونت خبر ندارن

همین الانم نمیدونن چقدر آشفته ای 

و دلت گرفته

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂

چقدر سخت کلا با تو زندگی میکرد ؟

کاش سیره میکردن میگفتن بیا این مال تو تا بزرگ شه تحویلش بگیریم

ما طبقه پایین مادر شوهرم بودیم می‌آوردند خونه باباش مثلا میزاشتن پیش آقا جونش ‌لی هنوز نرسیده میومد خ ونه من میموند شام ونهار و حتی مسافرت حتی مهمونی خونه عمو و خواهرم که یه شهر دیگه بودن شب خونه خواهرم میخ‌ابید اصلا انگار صاحب نداره این بچه بخدا یدفعه اومدم اعتراض کنم به شوهرم چرا انقدر اینجاست رفته بود به خانوادش گفته بود اونها هم با من قیافه بد میگرفتن داد میزدن فلانی نرو اونجا ...بعد میگفتن اومده خونه بابابزرگم به توچه حالا یه سر هم خونه داییش زده

بخدا که دروغ بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
کاش سیره میکردن میگفتن بیا این مال تو تا بزرگ شه تحویلش بگیریمما طبقه پایین مادر شوهرم بودیم می‌آورد ...

وای چه عذابی کشیدی تو

کاملا درکت میکنم 

من الان تو شرایط تو ام 

بله پذیرفتمش 

با این تفاوت که کل کنترل زندگیم دست اون دختره 

مدام فحش و بی احترامی 

و دروغ ...

بببین عزیزم تو این دنیا همه جور ادم هست ادم هایی که نه بخاطر بدجنسی بلکه بخاطر درک و شعور کافی که ند ...

متوجهم چی میگی 

بارها سعی کردم 

و واقعا به رو نیاوردم 

ولی مشکل اینه بیشعوری اونا تمومی نداره 😔

متوجهم چی میگی بارها سعی کردم و واقعا به رو نیاوردم ولی مشکل اینه بیشعوری اونا تمومی نداره 😔

منم از دست خیلی ادما رنج میکشم خیلییی

ولی چون میدونم فقد روان خودم اسیب میبینه پس میبخشم، ولی فراموش نمیکنم از اون به بعد شبیه خودشون رفتار میکنم

سرد و بی تفاوت میشم

🫂🤍میگذره این روزام قربونت برم تو نیاز به استراحت داری همینجوری بابت بچه سقط شده داری عذاب میکشی بهتره از خودت مراقبت کنی 😘😘🫠

و یه پیشنهاد دارم اینکه یه تصمیم جدی برای ارتباط با خانواده همسرت بگیری مثلا دیگه کمتر روشون حساب کنی و بیشتر به خودت تکیه کنی 

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂

ممنونم عزیزم درست میگی 😔

عه شما رو یادم اومد

ول کن بابا چه توقعی داری اون پسر بچه هموناست دیگه بی معرفت از دامن همونا دراومده اونام همینن 

باز خوبه یه کاچی فرستاده

من زایمان کردم مادرشوهر یه سر اومد گفت من میرم فردا برات کاچی میپزم میارم دیگه کلا رفت پیداش نشد که نشد 

با اینکه خیلی دست تنها بودم اون موقع و فاصله شون باهام خیلی کم بود ولی دریغ از یه کاسه سوپ هیچی هیچ