2777
2789
عنوان

طبیعیه من سقط کردم خانواده شوهرم دیدنم نیومدن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال باش بنظرم رفت و امد کمتر زندگیت اروم تر ولی تایپیکای قبلتو خوندم همسرت خیلی بد اخلاق انگار چ ...

نمیدونم ازدواج دوممه 

اوابل فکر میکردم با دخترش رفتارم خوب باشه بهتر میشه ولی دیدم نه کلا ناسپاسن

خیلی سر این قضایا ناراحتم 

چاره ای ندارم 

راستشو بخوای ما هم برای سقط عیادت نمیریمحتی به روی خودمون هم نمیاریمبیشتر عیادت اومدن و زیاد پرس و ج ...

چقدر خوب که به این اشاره کردی 

چون همسرمم تاکید داشت موقع بارداری کسی متوجه نشه 

موقع سقط هم همینطور 

خواهرشوهر و برادر شوهرمم نمیدونن 

من به پدرشوهرم کاری ندارم ولی جداقل مادرشوهرم باید یه سر میزد 

طبیعی که نیس واقعا ولی منم سقط کردم یه پسر یکسال و نیمه داشتم پدرمادرمم نبودن تهران،نیومد پیشم به جه ...

میدونم به شوهرم بگم گارد میگیره 

ترجیح میدم نگم 

اخه اونم خونه مامانم که بودم بهم رسیدگی نمیکرد

خدا نکنه عزیزم

من روانشناسی خوندم

حتما زیر این لایه غمت یه خشم نشسته که نیاز به تخلیه شدن داره

ازاونجایی که نمیشه خیلی اوقات خشم رو، روی دیگران خالی کرد

یه برگه بردار تمام دلخوری های خودت بنویس 

اونقدر بنویس بنویس تا تخلیه بشی 

بعدم بگو من میبخشم و رها میکنم تا کینه نشسته تو سینت حل شه

وگرنه همیشه یه نفرتی نسبت به اونا تو قلبت حس خواهی کرد

ببخش ولی فراموش نکن که نباید تو این جور موقیعت ها بهشون تکیه کنی. 

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂

تا حالا ندیدم برای سقط برن عیادت اولین باره میشنوم

من انتظاری از پدرشوهرو غیره ندارم 

ولی مادرشوهرم میتونست یه سر کوچولو بزنه 

خواهرش خچنریزی زیادی داشت کورتاژ شده بود مارفتیم بیمارستان عیادتش 

من روانشناسی خوندمحتما زیر این لایه غمت یه خشم نشسته که نیاز به تخلیه شدن دارهازاونجایی که نمیشه خیل ...

میدونی تخلیه نمیشه 

وقتی دخترشو میبینم و عشق پدرش نسبت بهش دوباره پر خشم میشم 

از اینکه چرا من یه درصد اندازه این اهمیت ندارم 

بهم احترام نمیذارن 

میدونن میگم زنگ زد احوال پرسی روز اول همه چیو بهش گفتم

نمیدونم ببین اول خودت جایی براشون کم نذاشتی اگر نه مثل من به شوهرت بگو به گوششون برسونه

چون با من هم همینکارو کردن درحالیکه من خیلی براشون کارها کرده بودم و از مادرش پذیرایی و مهمون نوازی زیاد کردم ولی تهش که من بعد رفتن اونا تو بارداری خ نریزی کردم و استراحت مطلق شدم حتی یه زنگ هم نزدن که من این موضوع رو از طرف شوهرم به گوششون رسوندم که نگن نمی‌فهمه بی احترامی میکنیم حالیش نیست 

یکم خودشونو جمع کردن ولی بازم همون حماقتهارو تا حدودی دارن 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من انتظاری از پدرشوهرو غیره ندارم ولی مادرشوهرم میتونست یه سر کوچولو بزنه خواهرش خچنریزی زیادی داشت ...

نه واقعیت من ندیدم برای سقط کسی بیاد 

واقعا دایی تون اومد عیادتت؟

خودم اطرافم سقط زیاد دیدم به هر حال خیلی از خانمها تجربه سقط داشتن منجمله مادر خودم و سه تا از جاری هام و دوستام  

اما واقعا عیادت ندیده بودم