2777
2789

من زعفران ویکم آبلیمو و فلفل سیاه و نمک میزنم زیر پوست مرغ و داخل شکمش روی سینه اش یکم خراش میدم بهتر مواد جذبش شه

داخل شکمش پیاز و فلفل دلمه میزارم بعد میدوزم با نخ میزارم تو ظرف پیرکس اول روش فویل میکشم بعد دو یا سه ساعت بسته به اندازه مرغت داره فویل رو برمیدارم طلایی میشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ تون رو تمیز بشورید داخل شکمش رو خالی کنید پیاز درشت خورد کنید و با نمک و ادویه بریزید داخل شکمش و کل مرغ رو با نمک و زعفران ماساژ بدین( مرغ با پوست باشه( چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعدبرای داخل شکمش همون پیاز یه یه پیاز ویگه رو خلالی خورد کنید با آلو برگ زردآلو زرشک کشمش و کره زیاد  ادویه و زعفران تفت بدین داخل شکمش بریزید و بعد بدوزین پیشنهاد میکنم مرغ رو بزارید داخل نایلون های به اسم تنورک پخت درشو گره بزنید بزارید فر ۱۸۰ درجه آب میندازه حسابی  به فاصله ۳۰ دقیقه زیر رورش کنید بعد نایلون رو پاره کنید آب مرغ رو بزارید کنار مرغ رو از نایلون در بیارید یه دور بزارید با همون دما که قشنگ بریانی بشه پوستش خیلی خوشمزه میشه به خصوص آب مرغی که کنار گذاشتین

مرغ تون رو تمیز بشورید داخل شکمش رو خالی کنید پیاز درشت خورد کنید و با نمک و ادویه بریزید داخل شکمش ...

 فقط در مرحله اول چند تا خراش رو قسمت سینه ران ها بال و پشت بزنید که طعم مواد به خورد مرغ بره... تنورک پخت عالیه یه بسته فک کنم ۱۰ تا نایلون توشه

دوستان توضیح دادن

فقط یه نکته مهم که توی طعمش تاثیر میذاره اینه که از کره برای زیر پوست مرغ استفاده کنید

کره که به دمای محیط رسید با قاشق خیلی آروم زیر پوست ببرید

بعد شکم مرغ رو بدوزید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز