2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین شربت برای سرفه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 27 پست
دگزانزززززن خیلی ضعیفش میکنه چون تاچندوقت بعدش بدن ویتامین جذب نمیکنه وبخاطرهمین زودی بازمریض میشهبر ...

بخور سرد روشنه الان

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
میدونی اون دگزا ها رو مجبور شدیمچون خروسک نمیدونم دیدی یا نه راه تنفسو میبنده و مجبوریم ب تزریقالان ...

آره یاببردکتریا داروخونه ازدکترش بپرس

میدونی داروشیمیایی ضعیف میکنه

گیاهی بده

واینکه باویتامین وغذا تقویتش کن تاسیستم ایمنی بدنش قوی بشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یاببردکتریا داروخونه ازدکترش بپرسمیدونی داروشیمیایی ضعیف میکنهگیاهی بدهواینکه باویتامین وغذا تقو ...

خداروشکر ب لحاظ خوراک خوبه

اذیتی نداره

فقط مشکل اصلیش بد دارو بودنشه🥲

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خیلی خوبهبراپسرت میره بیرون ماسک بزن

ممنونم عزیزم

یعنی چی لب نمیزنه؟مگه دست خودشه

ب زور بدم هر چی تو معدشه بالا میاره🤦🏻‍♀️

منم دوتا بچه دارم ولی سر دارو شوخی نداشتم باهاشونبالاهم اوردن باز دادم بهشون طفلکا میدونن محکومن ب خ ...

دختر من عین بچه های شما

با ضرب و زور میخورد

اما این انگار غیر ارادیه

شربت بره پایین بالا میاره

دختر من عین بچه های شمابا ضرب و زور میخورداما این انگار غیر ارادیهشربت بره پایین بالا میاره

دکترش میگفت 

یخ بردار بمال ب لبش بی حس میشه یکم لبش بعد شربت و بدید بهش بگید کمتر متوجه مزه ش میشه اینجوری 

ابنم امتحان کن شاید اثر کرد