2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین شربت برای سرفه چیه

114 بازدید | 27 پست

پسرم سرفه میکنه اصلا لب ب شربت نمیزنه

چی گرفتید ک خوشمزه بوده؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیفن هیدرامین آلبالویی، البته برای سرفه شربتای بهتری هم هست دکسترومتورفان مثلا

دیفن کلا نمیدم بهش

اما دکسترومتورفان بدمزس

بخوره درجا بالا میاره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دیفن کلا نمیدم بهشاما دکسترومتورفان بدمزسبخوره درجا بالا میاره

چن سالشه؟

اگه خیلی کوچولونیس کتوتیفن

شلغم بگیرداخلشوخالی کن عسل بریزبزارچندساعتی بمونه شهد میده بده بخوره عالیه

چندروزتکرارش کن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چن سالشه؟اگه خیلی کوچولونیس کتوتیفنشلغم بگیرداخلشوخالی کن عسل بریزبزارچندساعتی بمونه شهد میده بده بخ ...

میدونی خیلیییی بد داروعه

تا الان که ۵ سالشه یکبار انتی بیوتیک نتونستم بدم بهش

جدیدا عاشق قرص شده فقط

هفته پیش تب کرد مگه شربت میخورد

تمام سرماخوردگیاشم میشه خروسک باید بریم دگزا بزنیم چون نفسش بند میاد

حالا خودم صبح ی دمنوش خونگی دادم بهش

میخوام ی شربت هم از داروخونه بخرم خوش طعم باشه بخوره

شاید این صدای خروسکه کمتر شد

اخه هی هر سری دگزا خیلی ضرر داره

میدونی خیلیییی بد داروعهتا الان که ۵ سالشه یکبار انتی بیوتیک نتونستم بدم بهشجدیدا عاشق قرص شده فقطهف ...

دگزانزززززن خیلی ضعیفش میکنه چون تاچندوقت بعدش بدن ویتامین جذب نمیکنه وبخاطرهمین زودی بازمریض میشه

بروداروخانه سن بگووبگوخوش طعم باشه ازاین گیاهی ها ،خودشون بهت میدن

واینکه بالاترگفتم آبلیموعسل خوشمزه اس 

وشلغم که داخلش عسل بزاری

فقط ایناروهم مثه داروسازی وچندین روزبهش بده

بخورهمیشه بزارتوخونت

کتوتیفن قرصش هم هست گلم اگه شربت نمیخوره ولی ازداروخانه بگیرکه دز مناسب باسنش روبهت بده 

وخدایی که بشددددت کافیست❣
دگزانزززززن خیلی ضعیفش میکنه چون تاچندوقت بعدش بدن ویتامین جذب نمیکنه وبخاطرهمین زودی بازمریض میشهبر ...

میدونی اون دگزا ها رو مجبور شدیم

چون خروسک نمیدونم دیدی یا نه راه تنفسو میبنده و مجبوریم ب تزریق

الان میخوام پیشگیری کنم نشه

چون از صبح سینش ی صداهایی میده🤦🏻‍♀️

حالا همون بهتره برم داروخونه بپرسم دقیق