2777
2789
عنوان

به به پسر عمو هم که تو زرد از آب درومد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 37 پست

در جواب اون پیامت نشد ریپ بزنم

چرا اتفاقا پدر مادرت اسکولن خیلیم اسکلن،مگه تو آبگوشت نذری بودی که سر اصرار بقیه تورو بدن بری؟

مگه زندگی الکیه فکر کردی ازذواج کنی بری همه چی خوش خرمه

این پسر با این حرفاش معلومه ی دیکتاتور بچه ننه ست فردا روز بخای جدا شی هزار بلا اتفاق سرت میاد پیر میشی عمرت میرع بیچاره میشی ازدواج مگه شوخیه

رو در وایسیو اصرارو اینا همش بهونس

کل عمرت سر ی اشتباه ب فنا میره مگه نذری بودی تو؟

ی چیزی میگی واسه خودتا،😐😐😐سنم که خیلی خیلی کمه مگه عهد بوقه بزرگ بشی میفهمی اطرافیات واقعا خلو چلن 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو زرده دیگه وقتی دیروز اومد خونمون همش خواست مخ منو بزنه قشنگم دست گذاشت رو نقطه ضعفم که دانشگاه ...

و بعد ناگهان از خواب بیدار شدم و دیدم رویایی بیش نیست😭😂

چطور از دیشب تا الان هم اینجا نظر سنجی کردی هم بیدار موندی هم فکر کردی هم زنگ زدی باباجونت‌ و هم اقاجونت به عموت اینا گفت و زن عموت زنگ زد عمت که عمت زنگ بزنه به مامانت که همه خانواده مطلع بشن و تو منصرف بشی و زنگ بزنی به اقاجونت🗿🗿

عضو 

در جواب اون پیامت نشد ریپ بزنمچرا اتفاقا پدر مادرت اسکولن خیلیم اسکلن،مگه تو آبگوشت نذری بودی که سر ...

عزیز دلم پدر مادر من هرچی باشن برام عزیزن لطفا بهشون توهین نکن در ضمن اونا منو مجبور نکردن مادرم از اول مخالف بود پدرمم گفت اگه دوست داری بهش فکرکن چون این عوضی واقعا ظاهر موجه و قابل قبولی داره و هرکی ببینه فکر میکنه فرشتس شما تاپیک قبلو بخونی میفهمی من وقتی ویژگی هاشو گفتم همه گفتن دروغ میگی رمانه اینقدر ظاهرشو خوب جلوه میده ولی خب مغزش پوسیده س

حتی پدربزرگمم که نزدیک ۹۰ سالشه وقتی مخالفت منو شنید هیچ اصراری نکرد 

وگرنه من رو دست بابام نموندم که خیلی هم دوستم دارن منو میزارن رو چشماشون مخصوصا اینکه بقیه ازدواج کردن و الان فقط من موندم پیششون

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

تازه ازدواج فامیلی زیادم حالب نیس .هم پزشکی و بچه و اینا که سالم باشن یا نه هم کلا با فامیل دوباره ف ...

اصلا گیریم که درستم در میومد من چطور میخواستم یه عمر این بچه ننه رو تحملش کنم

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

اصلا گیریم که درستم در میومد من چطور میخواستم یه عمر این بچه ننه رو تحملش کنم

برو صدقه بده که خدا همچی بلایی رو ازت دور کرده

به قول معروف

شهرو چراغون‌کنید ستاره بارون کنید😂

و بعد ناگهان از خواب بیدار شدم و دیدم رویایی بیش نیست😭😂چطور از دیشب تا الان هم اینجا نظر سنجی کردی ...

قضاوت که کار خداست عزیزم

اما من دیشب تاپیک زدم و طبق حرف دوستان تا صبح خوب فکرامو کردم 

قرار بود آخر هفته به پدربزرگم بگم که موافقم با آشنایی بیشتر

ولی صبح بابا مامانم هردو خونه بودن عمه م  که ماجرا رو از زن عموم شنیده بود زنگ زده بود آمار بگیره از دهنش در رفت حرفای پسره رو گفت 

منم وقتو تلف نکردم زنگ زدم پدربزرگم و گفتم کلا بیخیال شدم همین نیم ساعت پیشم تلفنو قطع کردم  خانم مارپل عزیز

برو صدقه بده که خدا همچی بلایی رو ازت دور کردهبه قول معروفشهرو چراغون‌کنید ستاره بارون کنید😂

واقعا باید یه شهرو شیرینی بدم

عزیز دلم پدر مادر من هرچی باشن برام عزیزن لطفا بهشون توهین نکن در ضمن اونا منو مجبور نکردن مادرم از ...

خوبن مجبورت نکردن اره با توجه به شرایطش خوب بوده 

ولی حیف که پسره خودش ااصکل پرومکسه😂 اگه انقد پلشت و خر نبود واقعا کیس خوبی به حساب میومد و قبولش میکردی نونت تو روغن بود

ولی حیف... واقعا ذات و اخلاق مهمه

این حرفی که زده حرف مردای دوره قاجاره 

حالا ممکنه سر اینکه قبول نکردی بگن چرا و یسری صفحه ها پشت سرت بزارن توام حتما در جواب اینارو بگو یادت نره ها

بگو ببخشید من با مردی که از دوره قاجار و عهد بوق اومده نمیتونم زندگی کنم

خوبن مجبورت نکردن اره با توجه به شرایطش خوب بوده ولی حیف که پسره خودش ااصکل پرومکسه😂 اگه انقد پلشت ...

غلط میکنن صفحه بزارن یا حرف بزنن دهنشونو پاره میکنن من اینقدرا هم حرمتشونو نگه نمیدارم 

ولی واقعا پسرشون عوضیه که فقط یه وسیله برای تامین نیازش و یه پرستار برای پیری پدر مادرش میخواسته گفته کی از اینکه فامیلمونه بهتر

تازه این عوضی بارها تیپ منو دیده موی پسرونه و هودی و تیشرت لانگ با رنگای جیغ و شلوار بگ و مام و کراپ و ... بعد میخواد منو چادری کنه احمق 🤐

من خیلی به حجاب و چادر احترام میزارم و به نظرم واقعا زیباست اما سلیقه من نیست 

منظورش از اینکه منو همه جوره تامین کنه چی بوده؟

خیلی ببخشید نیاز جنسی و عاطفی

و بعد ناگهان از خواب بیدار شدم و دیدم رویایی بیش نیست😭😂چطور از دیشب تا الان هم اینجا نظر سنجی کردی ...

انقد بدم میاد از افرادی مثل شما وقتی ادم تاپیک میزنه تاپیک رو میکنید خنده زار و مسخره بازی خودتون 

به همچین افرادی میگن دلقک 

اگه قصد مسخره بازی داری برو خودت تاپیک بزن امثال خودتم جمع کن تا فردا صبح مسخره بازی در بیارید

اینجوری به استاتر توهین میشه

انقد بدم میاد از افرادی مثل شما وقتی ادم تاپیک میزنه تاپیک رو میکنید خنده زار و مسخره بازی خودتون به ...

از نظرشون همه چی دروغه 

خب بگو منِ کنکوری با این همه درس عقب افتاده و مشکلاتم‌مرض دارم بیام وقت خودمو شما رو بگیرم ؟

وای نمیدونم چرا نمیشه ریپ کنم رو پیامات

در جواب جوابت

بگو ریدم برات 

قشنگ غیر مستقیم گفته من ی کارگر میخام که سرویس جنسی بده اسیر هم بشه

توف تو صورتش آشغال عوضی