2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 71 پست
کارت درست بوده به احتمال زیاد هزینه شو گرفتی

فقط هزینه کاموا رو خواستم 

بار دومش بود میومد خونه من 

بار اول روضه داشتم دست خالی اومد 

بار دوم که ایندفعه بود با باقلوا و چندتا کش مو 

حامد شوهرم دیگه خیلی کا. زشتی مردی آورده بود دیگه نباید میخواستی من عوض اون پول به تو نیدادم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم ی تومنم دست مزد میگرفتی

عکس بافتنی بزارم اینقدر قشنگه 

کلی زحمت کشیدم صبح از ۸صبح تا ۱۱هر صبح میبافیدم شیارها از ۶تا۹

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یک میلیون شده بود پول کامول

بله ۱۵۰۰با قلاب و چنتا گیره بافتنی 

که من همه ی کاموا استفاده نشد فقط پول ۶کلافی که استفاده مردم کفتم ۱۲۰۰

به خدا اون پتو ها را بزنید گوگل بالای یک تا سه تومن قیمت پتو هست

خب شما که قیمتارو میدونین و انقدر زحمت کشیدی پس تعارف بیش از حدتون چی بوده؟ یه بار گفته شماره کارت بده باید میدادی این همه تعارف ادم دلش از حال میره

یا تعارف بزن و قید پولتم بزن یا تعارف نزن و پول زحمتت بگیر 

بله ۱۵۰۰با قلاب و چنتا گیره بافتنی که من همه ی کاموا استفاده نشد فقط پول ۶کلافی که استفاده مردم کفتم ...

خیلی هم کار خوبی کردی اگه پول کاموا رو نمی‌گرفتی احساس خیلی بدی بهت دست می‌داد هم پول دستمزدو نگرفتی هم یه پول اضافه خرج کردی

این جوری خیرت  به بقیه هم ادامه دار میشه

چون اگر یک زمانی دیگه خیر برسونی یه کار خیری می‌خوای بکنی، زورت میاد هم اون هزینه و هم وقتم رو هدر میدم 

خوب کردی

عکس شون بزار. اصلا کار بدی نکردی هیچ ناراحت نباش. تازه باید. دستمزد میگرفتی

گزاشتم الان میاد

حامد کیه

شوهرم

خیلی هم کار خوبی کردی اگه پول کاموا رو نمی‌گرفتی احساس خیلی بدی بهت دست می‌داد هم پول دستمزدو نگرفتی ...

دقیقا 

چون حس بدی داشتم حس میکردم خرحمالی کردم

خب شما که قیمتارو میدونین و انقدر زحمت کشیدی پس تعارف بیش از حدتون چی بوده؟ یه بار گفته شماره کارت ب ...

اره دوبار تعارف زدم کرفت 

تعارف اومد نیومد داره