2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 71 پست
عیب نداره دیگه نگو اگ نزد اگرم زد ک زد ، خیلی پاش زحمت کشیدی حتما

سه هفته طول کشید برام 

بله زحمت زیادی کشیدم تایم زیادی گذاشتم 

پتو رو از وسط تازدم عکس انداختم بزرگ‌تر از عکست ۸۰در ۸۰

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر خوشگل شد استارتر واقعن هنرمندی.. خیلی کم گرفتی کارت درست نبود اگه میخواستی رفاقتی کار کنی حتمن ...

اره خیلی زود تعارفم گرفت انگار از خداش بود 

سه بار تعارف زدم در خالی در اون یه هفته باهم مدام حرف زدیم و هربار بحث کاموا ها می‌شد میگفتم هزینه کاموا رو از تو میکیرم 

الانم به این پول نیاز ندارم 

الانم اگه نمیگفتم حس بدی نسبت له خودم میگرفتم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی زود تعارفم گرفت انگار از خداش بود سه بار تعارف زدم در خالی در اون یه هفته باهم مدام حرف زدی ...

ناراحت نکن خودت رو اگر هم ناراحت شده مشکل از خودش هست کامل ❤️

گلم اینکه هزینه گرفتی کار خیلی خوبی کردی ولی کاش از اولش تارف نمیزدی حس کردم اون دوستت فکر کرده نمیخ ...

واقعا درسته تعارف اومد نیومد داره 

من دوبار نهایت سه بار تعارف مردم قبلش همس میگفتم فقط پول کاموا هزینه دستمزد نمیخواد دلی کردم 

اما خیلی آدم باید پر رو باشه ببینه خط به خط تار و پودش رو بافتم و زود تعارف رو قبول کنه 

ناراحت نکن خودت رو اگر هم ناراحت شده مشکل از خودش هست کامل ❤️

ممنون 

تا صبح حس بدی داشتم میگفتم کاش نمیگفتم الان که نظر اشخاص ثالث رو دیدم فهمیدم کار من درست بوده

باید کل هزینه رو میگفتیکی الان مفتکی برای خواهرزاده مردم میبافه ؟

اره میبینی 

من باز چون دو کلاف کلا باز نکردم پول تون دو کلاف را نگفتم 

واقعا درسته تعارف اومد نیومد داره من دوبار نهایت سه بار تعارف مردم قبلش همس میگفتم فقط پول کاموا هزی ...

دقیقا دیگه سر کارت با‌کسی تارف نکن چون زحمت میکشی نازه ۱۲۰۰هم بنظر پول کمی نیس تازه برای خودشم نیست برای دوستی هست ک تو اصلا شاید ندیدیش تازه آخرشم دوستش فکر میکنه ۳ ۴تومن پول اونارو داده و کلی تشکر میکنه

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

دقیقا دیگه سر کارت با‌کسی تارف نکن چون زحمت میکشی نازه ۱۲۰۰هم بنظر پول کمی نیس تازه برای خودشم نیست ...

اره دقیقا دوستش رو من اصلا ندیدم 

اکه توی گوگل بزنید اون پتو فقط قیمت فروشش بین ۱ونیم تا ۳زدن

میخواست مفتی ب ای دوستش خودشیرینی کنه 

سلام ساراجون 

من عکس کارت رو دیدم ،خیلی شیک و تمیز 

واقعا دستمریزاد خانم هنرمند و کدبانو 

هزار ماشاالله بهت 😍😍😍 

من از کار دوستت خوشم نیومد ،هر تکه از این کارهای تو کلی پولشه ،چجوری روش میشه فقط ۱۲۰۰ بزنه 

اصلا اون باید خحالت بکشه نه تو 

چون بافتن کار پر زحمتی هست از خیاطی بیشتر زحمت داره 

سلام ساراجون من عکس کارت رو دیدم ،خیلی شیک و تمیز واقعا دستمریزاد خانم هنرمند و کدبانو هزار ماشاالله ...

سلام زهرا جون فدات شم 

ممنون  

اره واقعا زحمتش زیاده تار و پود یک چیز رو‌میبافی 

حوصله وقت می‌خواد 

اره دقیقا ۱۲۰۰نمیشد ۱۱۸۰میشد دقیق اینو زد ۲۰تومن نکرد بزاره روش رند شه 

به هر حال چه میشه کرد دیگه 

سلام زهرا جون فدات شم ممنون اره واقعا زحمتش زیاده تار و پود یک چیز رو‌میبافی حوصله وقت می‌خواد اره ...

پس اصلا عذاب وجدان نداشته باش واقعا کارش زشت بوده باید زحمت تو رو در نظر میگرفت یه مبلغی هم برای دستمزدت میزد فقط از من به تو نصیحت دفعه آخرت باشه چون اینجوری فکر میکنن چه خوب این که دستمزد نمیگیره پول کاموا میدیم یه کار گرون بوتیکی بهمون تحویل میده 

فقط بهونه بیار که کار دارم و نمیتونم که دیگه ازت نخواد 

برای کار و هنر و وقتت ارزش قائل باش 

پس اصلا عذاب وجدان نداشته باش واقعا کارش زشت بوده باید زحمت تو رو در نظر میگرفت یه مبلغی هم برای دست ...

دقیقا همه اینو بهم گفتن 

گفتن دیگه مفتی مسیولیت قبول نکن حتی فامیل و دوست هم باشه