2777
2789
عنوان

مامانهای کلاس اولی بیاید یا معلم ها❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست

یادش بخیر من که کلاس اول بودم خوندن نوشتنو کامل بلد بودم، مامانم کلا کاری بکارم نداشت کلاس اول😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد تکلیفی که خانمش میخواد .... باردارم شرایطم مناسب نیست

من بدبخت بچه کوچیک دارم میاد اذیت می‌کنه نمیزاره یادش بدم عصبی میشم یا کوچیکه را دعوا میکنم یا بزرگه 😭😭

بعدشم عذاب وجدان میگیرم

خوبه دو سه تا گفته به خدا معلم بچه من هرروز میگه در مورد یه چیزی نقاشی بکشین چمیدونم یه بار هوای آلو ...

ما اصلا نقاشی نداریم

خودم دفتر املا تزیین میکنم فقط

اعتراض کنید بگید ما وقت نمیکنیم

باید با بچه بخش و صداکشی و ریاضی  کار بشه

نقاشی دیگه چیه وقت گیر

خوبه دو سه تا گفته به خدا معلم بچه من هرروز میگه در مورد یه چیزی نقاشی بکشین چمیدونم یه بار هوای آلو ...

اگه ایرادی نمیگیره خودت بکشی بچه که خوابید بکش صبح براش توضیح بده مثلاً برا آلودگی هرچی کشیدی صبح توضیح بده بگو ماشینا و کارخونه ها هوا را آلوده میکنم و....‌ 

نگو منم در حد پس گردنی پیش میرم

خیلی این چند وقت که رفتن رو نشانه فشار عصبیم زیاد شده یا این دعوا میکنم گاهی میزنم یا این گریه می‌کنه یا اونا دعوا میزنم اون گریه 😭😭😭😭😭خسته شدم از این وضعیت نمی‌دونم چطور خودم کنترل کنم

ما اصلا نقاشی نداریمخودم دفتر املا تزیین میکنم فقطاعتراض کنید بگید ما وقت نمیکنیمباید با بچه بخش و ص ...

دقیقا منم اعتراض کردم گفتم وقت نمیشه باهاش درس کار کنم ولی میگه دلبخواهی اونم الکی میگه چون مثلا تکلیف ها رو میفرسته میگه فلان چیز رو نقاشی کنین

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
اگه ایرادی نمیگیره خودت بکشی بچه که خوابید بکش صبح براش توضیح بده مثلاً برا آلودگی هرچی کشیدی صبح تو ...

مگه ازین به بعد بزارم آخر کار نقاشی رو به خدا سر حواس پنجگانه کلی اذیت کرد یه بار گفت نقاشیشو بکشین یه بارم گفت کاردستیشو درست کنین

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊