2777
2789
عنوان

حسابی ریختم بهم امروز اتفاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 39 پست
مطمئنی توی آن تی نوشته؟فکر نکنم منشی ببینه ،شاید دکتر سونو ازت بخواد برای ما که نمی‌خواست نترس

اره نوشته شده .....ولی نمی‌دونم پوندم نیفته دست منشی آیا یانه

اره نوشته شده .....ولی نمی‌دونم پوندم نیفته دست منشی آیا یانه

سونو آن تی را نبر بگو یادم رفت بیارم

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام کسی متوجه بشه اگه تو فامیل بپیچه که خیلی بد میشه

بد که نمیشه ...اما با دکترت صحبت کن بگو از  پرونده پاک کنه همچین نوشته ای رو . به هوای اینکه اشتباه شده و اشتباه نوشتن روی پرونده عزیزم...کاری نداره .منشی که نمیخواد ببره دی ان ای بگیره.... نگران نباش واسه بچه خوب نیست و در ضمن کار خلاف شرع نکردی شما...مبارکتون باشه

گفت لازمه حتما بیار دکتر میخواد

به منشی بگو نیاوردم ولی بزار توی کیفت توی اتاق سونو اگه دکتر خواست بهش نشون بده

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

شاید هیچوقت مستقیم ب گوشم نرسه ولی درز پیدا کنه بعد دختر عمم طوریه دنبال آتو از منه

به قول دوستمون اگه مجبور شدی بری سونو ان تی رو نبر کلا پروندتو نبر بگو یادم رفته 

این راز تا وقتی راز هست که بر زبان جاری نشه وگرنه همون منشی هم بفهمه بالاخره یروز میگه به همه. 

به خودت استرس نده خیلی ریلکس برو حتی به دکتر هم هیچی نگو فقط سونو مربوطه رو انجام بده بیا بیرون بگو پرونده ت جامونده دفعه بعد میاری دیگه هم نرو اونجا

شاید هیچوقت مستقیم ب گوشم نرسه ولی درز پیدا کنه بعد دختر عمم طوریه دنبال آتو از منه

ببخشید شما تهران هستی اگه آدرس دکتر رو برام میفرستی همونی که تخمک اهدایی گذاشت براتون ..واسه فامیلم میخوام که بره ویزیت بشه ممنونم