2777
2789
عنوان

خواهرزادم سرما خورده شدید تب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی پروفن شکم خالی بچه معده درد میشه بهش ندین حتی ممکنه خونریزی معده هم بکنه شربتش خیلی قویه..درسته دکتر داده اما بخدا شیاف استامینوفن و همون شربت سر ساعت بدین کنترل میشه .گناه داره بجاش براش مرتب دمنوش درست کنید بدین بخوره زودتر از بدنش بره ..آویشن خیلی خوبه  بابونه .هر نیم ساعت شده ی قلوپ بخوره بدین بخوره

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

این هر چی ویروس هست رو تا حالا گرفته داغون شدیم

خوب که شد شربت آیمونوس مرتب بهش بدین ی هفته فاصله بندازین دوباره بدین تا زمستون بره ...ویتامین سی جوشانم خیلی براش خوبه بگیرین بهش بدین ..

اسی پروفن شکم خالی بچه معده درد میشه بهش ندین حتی ممکنه خونریزی معده هم بکنه شربتش خیلی قویه..درسته ...

مادرش شاغل بنده خدا پیش مادرم میمونه صبحا پدرمونم تازه فوت شده خودمونم داغونیم بهش آب سیب میدیم  سوپ و مایعات بهش میدیم اما خب چیکار کنیم همش نگرانیم 

مادرش شاغل بنده خدا پیش مادرم میمونه صبحا پدرمونم تازه فوت شده خودمونم داغونیم بهش آب سیب میدیم سوپ ...

خدا بیامرزه پدرتو عزیزم..مایعات بهش بدین بعد تا موقعی خوب نشده بهش نباید تقویتی بدین..فقط تقویتی که مجازه زینک هست