2777
2789
عنوان

بعضیا فکر میکنن خیلی زرنگ و باهوشن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 25510 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر قیمت کل امپولایی ک زدی همشون باهم؟    

به نظرم اگه روزی ۸۰۰ کالری کمتر بخوریم همه چی ردیفه 

به جون خودم به شوهرم بگم روزی ۲۸۰ بده بزنم به رگم 

سکته میزنه😂😂 خوب باید پوووول باشهههه

خدا هست.

من هم مکانیزم اثرش رو میدونم هم میدونم از کی تاییدیه FD رو گرفته برا لاغری

هم میدونم چه عوارضی ممکنه داشته باشه

کسی هم اجبار نکردم که استفاده کنه

این مکانیزمایی که شما براش تعریف میکنید خیلیاش اشتباهه

اگه تو نت هم تحقیق میکنین لطفا با دقت بخونید اطلاعات اشتباه ندین

برای بار هزارم هم تاکید میکنم هر کس که فکر میکنه براش لازمه بره پیش فوق تخصص غدد و باهاش مشورت کنه

حتی دیده شده که بعضی دکترا اصلا نمیشناختن این دارو رو یا با مصرفش مخالف بودن

و اینکه ما هم مثل شما میدونیم ورزش و نخوردن بهترین راهه ولی گاهی شرایط رعایتش رو نداریم

بعضیا دنبال راه راحتتری هستن مثل خودم

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
آمپول ویکتوزا نمیدونم از این انسولین های قلمی دیدین یا نه مثل اوناست یه قلم آماده که توش مقدار مع ...

سلام عزیزم شما مشکلی گیر نکردین بعدش . عوارض داشت واستون یا ن

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
سلام عزیزم شما مشکلی گیر نکردین بعدش . عوارض داشت واستون یا ن

من مشکلی نداشتم. عوارضی نداره اصلا. فقط من بلافاصله بعدش باردار شدم و وزنم خب طبیعتا تو بارداری رفت بالا.

در واقع وقتی که آمپول رو قطع میکنین دیگه باید همت کنید و خودتون رعایت کنید تا وزنتون دوباره برنگرده

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
من مشکلی نداشتم. عوارضی نداره اصلا. فقط من بلافاصله بعدش باردار شدم و وزنم خب طبیعتا تو بارداری رفت ...

ااا پس بعدش باردارم شدید 😄این یه خبره خیلی خوبه . اخه منم ب همین نیت میخوام کم کنم ان شاالله . ممنونم عزیزم . بعدش ادم اشتهاش چ جوریه ؟

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍