2777
2789
عنوان

بعضیا فکر میکنن خیلی زرنگ و باهوشن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 25510 بازدید | 85 پست
ااا پس بعدش باردارم شدید 😄این یه خبره خیلی خوبه . اخه منم ب همین نیت میخوام کم کنم ان شاالله . ممنو ...

البته من با آی وی اف باردار شدم. و کلا برای همین وزن کم کردم. آمپوله در واقع پیشنهاد خود دکتر غدد بود. قبل انتقال جنین رفتم برا چک تیرویید و اینا گفت چرا اول لاغر نمیکنی گفتم سخته و اینا گفت این آمپول هست اگه هزینه هاش برات مهم نیست خیلی سریع لاغر میشی. البته روند کاهش وزن من اونقدری که اون میگفت سریع نبود ولی خب برا من خیلی خوب بود که بدون زجر وزن کم کنم. 

بعدا فهمیدم که تو بعضیا تاثیرش خیلی بیشتره تو بعضیا کمتر.

حین مصرف دارو که اشتها خیلی کم میشه.

ولی بعد قطعش تقریبا به حالت عادی برمیگردی. دیگه باید خودت همت کنی و دوباره به پررخوری برنگردی.

ان شاالله که شما هم بعدش سریع باردار میشین بی دغدغه وزن زیاد میکنید😁

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
البته من با آی وی اف باردار شدم. و کلا برای همین وزن کم کردم. آمپوله در واقع پیشنهاد خود دکتر غدد بو ...

ان شاالله عزیزم  .ببین دوست خوبم میای ی دقیقه تو خصوصی کارت دارم 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااااام

عزیزم من میخوام این دارو رو بخرم 

اضافه وزنمم خیلی زیاده حدود 40 کیلو 

عوارض برات نداشت؟ صفرا تیرویید و غیره

بنظرت بخرم من یا نه

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
سلااااام عزیزم من میخوام این دارو رو بخرم  اضافه وزنمم خیلی زیاده حدود 40 کیلو  عوارض ب ...

عزیزم به نظرم برید پیش دکتر غدد با این مقدار اضافه وزن حتی ممکنه بیمه شامل حالتون بشه و دیگه مجبور نباشید با اون قیمت گزاف تهیه کنید

اگه هموگلوبین a1c که یه فاکتور دیابت هست بالا باشه دارو شامل بیمه میشه

برای من که هیچ عارضه ای نداشت

ولی بازم تاکید میکنم با نظر پزشک متخصص استفاده کنید

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
عزیزم به نظرم برید پیش دکتر غدد با این مقدار اضافه وزن حتی ممکنه بیمه شامل حالتون بشه و دیگه مجبور ن ...

اره حتما میرم پیش پزشک ولی هیچ نوع دیابتی ندارم بعید میدونم اون فاکتوری که شما میگیرد رو داشته باشم

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
آمپول ویکتوزا نمیدونم از این انسولین های قلمی دیدین یا نه مثل اوناست یه قلم آماده که توش مقدار مع ...

سلام عزیزم ، خوبی ؟

ببخشید عزیزم دوز مصرفی آمپول رو هم دکتر معین کرد ؟ یعنی یه آمپولش چندبار قابل استفاده هست ؟

شما بعد از بارداری باز هم استفاده کردی ؟

منم ۱۵۷ هستم با وزن ۸۲ 🤕