2777
2789
عنوان

بعضیا فکر میکنن خیلی زرنگ و باهوشن😒

25493 بازدید | 85 پست

من به تازگی با یه آمپولی وزن کم کردم که چون روش راحت و بی دردسری بود هر جا که تاپیکی مربوط به لاغری باشه این آمپول رو معرفی میکنم که اگه کسی خواست با مشورت دکتر بره و استفاده کنه

اتفاقا یه جا هم خودم گفتم احتمالا کارآگاهان عزیز سایت به زودی من رو متهم به تبلیغات میکنن

و بالاخره دوستان بسیااااار زرنگ و باهوش مچم رو گرفتن

دختره اومده یه جا برام نوشته میخوای اینقدر واضح تبلیغ نکن

آخه یکی بیاد بگه کجای این برای من سود داره که من تبلیغ کنم من فروشنده ام یا وارد کننده یا صاحب شرکت دارویی

چقدر خوبه که قبل از احساس زرنگی و هوش یه کم هم فکر کنیم بعد حرف بزنیم

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

اونا فقط "فکر میکنن" زرنگ و باهوشن

بزار تو اشتباهشون بمونن

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تايپك زدم ميگن دروغه اخه نميدونم تو عمرشون عروسي٢٠٠٠نفري با كادوي ١٠ت نديدن من دروغ ميگنم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اعصابم هم ريخت 

حق داشت سوگل كه ميره گاهي اعصاب نميزارن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

منم یه تاپیک پربازدید درباره پوست زدم انقدر بهم گفتن تبلیغ گلاب میکنی تاپیک رو قفل کردم 

اخه چه سودی داره برا من 😐

یه خنگ اومد گفت تبلیغ گلابگیری میکنی اصلا من نوشته بودم گلابم صنعتیه

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

توووروووووخدا بگو اسمش چیه؟؟؟

بزار هرکی هر فکری میخاد بکنه

تو چقد کم کردی؟قیمتش چقدره؟؟؟

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕