2777
2789
عنوان

دنیای زشت بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 101 پست
اگر فقط پدر و مادر بود باز خییلی بهتر بود

ببین دیگه ارزش  و احترام سابق رو توی خانواده ندارم

نه اینکه فک کنی باهام بد رفتاری واضح بشه ها نه!ولی مثلا کافیه کوچیکترین حرفی بزنی سریع بهت انگ میزنن میگن وااااااااای چه پررو شده چه زبونی دراورده اینا همه تاثیرات طلاقه!!!!!!!!!!در حالیکه قبلا همین حرفو میزدم براشون عادی بود قربون صدقمم میرفتن

انگاری توقع همه ازت خیلی میره بالاتر

کوچیکتر حرف یا کارت خیلی برا بقیه بزرگ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا نمیتونن هوار شن خانوم جانچون دختر مجرد صیغه نمیتونه بشه فقط مطلقه و بیوهبعدشم هول جماعت دنبال ز ...

خااانوووم جااااننننن دختر مجرد صیغه نمیتونه بشه اینو منم میدونم اما

بنظرت الان خیلی در بند صیغه ان؟ 

شاید تو دنیای متفاوتی داریم زندگی میکنیم خانوووم جااان 

والا الان بعضی دخترای مجرد دوست پسر دارن و باهاشون رابطه ام دارن 

صیغه خوندن ؟ یا اصن اهمیتی داره براشون؟ 

بعدم نگفتنم همه دخترای مجرد اینطورن خیلی دیدم دخترای مجردی که پاک زندگی میکنن... خانم طلاق گرفته هم دیدم که پاک زندگی میکنه بدون حاشیه!

گفتم بیشتر از خانمایی که طلاق گرفتن 

دخترای مجردی که عقده ی خرید و خرج کردن دارن میان سمت مرد متاهل فقط بخاطر پول! 

والا تا اونجاییم که من میدونم رابطه رو تو روزم میشه داشت 

نیازی نیست که شب از کنار بابا و ننش فرار کنه خانوووم جااان!!

😕😕😕

خااانوووم جااااننننن دختر مجرد صیغه نمیتونه بشه اینو منم میدونم امابنظرت الان خیلی در بند صیغه ان؟ ش ...

خب درست گفته دیگه 

واقعا مجرد ها خییلی محدود ترند 

هرچند الان دیگه بی قید و بندتر شدن

ولی بازم مطلقه ها هیچ مانعی سر راهشون نیست 

و خود مردا مطلقه رو خیییلی ترجیح میدن چون بی درد سر تره

خب درست گفته دیگه واقعا مجرد ها خییلی محدود ترند هرچند الان دیگه بی قید و بندتر شدنولی بازم مطلقه ها ...

والا الان تا جایی که دیدم پسرای مجرد با خانمای مطلقه ازدواج میکنن

حتی پسرا دیدشون بهتره ب این قضیه تا ما خانوما!!! 

دقیقا منم تو عمرم ندیدم به کسی که طلاق گرفته بگن فاحشهوالا نمیدونم اینا کجا زندگی میکنن!!شایدم سیاست ...

سیاست سایت نیس 

من خیلی وقته درگیر طلاقم دو ساله همه تاپیکام هست از اولین روز دادگاه 

طرز فکرت برام قابل تقدیره نسبت به جامعه زنان جدا شده 

ولی این حس بد رو فقط کسی درک میکنه که خودش تجربش کرده باشه

نگفتم کسی مستقیم میگه فاحشه، نه کسی جرئت نمیکنه اینو مستقیم بگه ولی اکثرا تا میفهمن داری طلاق میگیری یا گرفتی با رفتار و نگاهشون این حس بد رو به تو منتقل میکنن بدون اینکه خودشون بخوان . مثلا یه رفتاری میکنی که صد بدترشو یه مجرد هم میکنه ولی مال اون به اندازه تو به چشم نمیاد 

سیاست سایت نیس من خیلی وقته درگیر طلاقم دو ساله همه تاپیکام هست از اولین روز دادگاه طرز فکرت برام قا ...

کسی غلط میکنه حتی همچین فکری کنه، کسی که همچین فکری میکنه بیسواد و بیماره پس توام نظر ادمای بیمار برات مهم نباشه

❤️

کسی غلط میکنه حتی همچین فکری کنه، کسی که همچین فکری میکنه بیسواد و بیماره پس توام نظر ادمای بیمار بر ...

صدرصد همینجوره که میگی ، طرز فکر کثیفیه…..

برای من واقعا عذاب اور شده دیگه 

سیاست سایت نیس من خیلی وقته درگیر طلاقم دو ساله همه تاپیکام هست از اولین روز دادگاه طرز فکرت برام قا ...

ان شاءالله خدا یه بخت بلند پ خوب قسمتت بکنه 

عزیزم ی سوال 

شما به عنوان کسی که طلاق گرفته 

آیا حاضری با مرد متاهلی که زن و بچه داره وارد رابطه بشی؟!یا اینکارو در شان خودت نمیبینی

قصد جسارت ندارم فقط میخام بقیه بدونن که الان خانمای مطلقه میلی برای برقرای ارتباط با مرد متاهل ندارن. امیدوارم ناراحت نشی از سوالم