2777
2789
میگی صفر تاصدش رو چیا میزنی چه ادویه ای پیاز سیر چیا بعد چطور درستش میکنی خودم موادش رو میدونم طعمش ...

ترکیب رون و سینه و مقداری چربی

دوبار چرخ کن

پیاز رو رنده کن نصف یه فلفل دلمه هم رنده کن یه حبه سیر هم میتونی بزنی من دوست دارم اصلا طعمش غالب نمیشه برا بوی غذا عالیه. آب اینا رو بگیر ولی خشک خشک نه بزار یه کم آب هم داشته باشه حالا گوشت چرخ شده رو بهش اضافه کن

نمک فلفل سیاه زردچوبه زعفرون کمی سماق

همه اینا رو ورز بده

ته ماهیتابه رو کمی فقط چرب کن مواد رو گلوله کن و بعد کف تابه پهن کن

بزار رو گاز اول آب میندازه آبش که جمع شد با نوک کف گیر برشش بده نگاه کن اگه طلایی شده برگردون اون طرفش هم طلایی بشه زیاد بزاری سرخ بشه سفت میشه

ولی در کل تابه ای مرغ مث گوشت نرم نیست ولی بچه ها خیلی دوست دارن

من خودم همیشه ۶.۷ بسته چرخ کرده مرغ تو فریزر دارم خیلی عالیه😁

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم من ابگوشت بار گذاشتم برا ناهار

دیشب قورمه سبزی/ پریشب از بیرون چنجه و جوجه و کوبیده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیب رون و سینه و مقداری چربیدوبار چرخ کنپیاز رو رنده کن نصف یه فلفل دلمه هم رنده کن یه حبه سیر هم ...

ممنونم میشه سماق و فلفل دلمه نزد ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن