2777
2789

به عشق پسرم که  دانش اموزه 

غذای مورد علاقش 

کله پاچه 

🤣😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیگه کلا مزش بهم میریزه ما اصلا غذای روز قبلو نمیخوریم همیشه یه طوری غذا درس میکنم که همش خورده ...

منم دقیقا

مخصوصا ناهار که برنج و گوشتیه کم درست میکنم که خورده بشه

بچه هامم اصلا غذای ظهر رو نمیخورن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

چیز شیرین زیاد مصرف می کنی؟دیابتی می گیری

نه من کلا چیز شیرین دوست ندارم 

ولی همسرم اگر قیسی یا خرما نباشه نمیخوره این غذارو 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

هیچی شاید دو تا تخم مرغ آبپز.همسرم ظهر نیست معمولا چیزی نمیخورم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ای جان مبارک باشه😚 پس دیگه امروز روز حکومت کردنشه 😆

قربونت برم🫠اما فردا امتحان زبان داره باید کلنجارش بشم واسه خوندن🥴

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نمی‌دونم 😫 من امروز کلی برنامه داشتم قرار بود با پسرم بریم بازار و فست فود شوهرم امروز سرکار نرفت گ ...

سه تایی برید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه دانش آموز مشتی💙😂

خیلی 🤣🤣🤣

گنگش بالاس 😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
سینه و ران و دنبه رو باهم چرخ کن

خب ادویه و طرز تهیه اش هم بگو که میخام خوشمزه بشه بچم بخوره 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خب ادویه و طرز تهیه اش هم بگو که میخام خوشمزه بشه بچم بخوره

سینه و رون و دنبه رو چرخ کن 

پیازو‌رنده کن و آبش‌و بگیر 

نمک و فلفل و زعفرون بزن 

وقتیم پخت کره و زعفرون بزن روش

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
من هفته ای یبار رو درست میکنم باید باهاش مقداری چربی گوسفندی چرخ کنیدر غیر اینصورت سفته

میگی صفر تاصدش رو چیا میزنی چه ادویه ای پیاز سیر چیا بعد چطور درستش میکنی خودم موادش رو میدونم طعمش برام مهمه که خوشمزه ولذیذ بشه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

سینه و رون و دنبه رو چرخ کن پیازو‌رنده کن و آبش‌و بگیر نمک و فلفل و زعفرون بزن وقتیم پخت کره و زعفرو ...

اولش روغن داغ میکنی مواد مرغ رو توش پهن میکنی درش رو میزاری مثل کباب تابه ای گوشت ؟