2777
2789
عنوان

باغ دارم اما میو‌ش تو خونه من نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 121 پست
که وقتی مادره مرررد ، بچه های دیگه بعنوان ارث بخورن اموال خنگول روشوهر منم میخواس خونه رو بزنه به نا ...

حالا اون هیچی 2 تا زمین مغازه داشت قرار بود بفروشه بده نمای بیرون خونمون رو درست کنه چون ب نام مادره بود تصمیم داره زمینو بسازه بده اجاره اینو کجا دلم بزارم

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

میگه به اسم مادرشوهره استاگه سند به اسم اون باشه دیگه نمیشه کاریش کردخیلی از مردا برای در رفتن از مه ...

اره دیگه اصلش سندع

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرفم گوش نمیده شوهرم اینطوریه ک میگ من هرچی دارم باید ب همه بدیم اما برادراش هم باغ دارن ب ما هیچی ...

خب بهش گفتی اینو ک پس چرا اونا نمیدن چی گفته؟ بعدم شما خانوادت چجوری قبول کردن چیزی ب اسمت نباشه اما بگن جزو مهریه هست. جایی قانونی ثبت کردید ک فلانجا واسه مهریه ی شماست

parasoo1989@
ارث میشه

خب مادر زنده هست خانوم مهرشو اجرا بزاره نمیتونه چیزی بگیره.بعدها هم از کجا معلوم اول مادر فوت کنه؟خدای نکرده اول همسر فوت بشه چیزی بهش ارث نمیرسه.میدونستن چیکار کنن که دستش به جایی بند نباشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

نمیتونی اصلا اعتراض کنی

باغ واسه مادرشوهرته

هر چی اول به اسم اون زده باشن واسه اونه.

همسایه ما زنش طلاق گرفت اومد مهرشو بگیره چون اون زمین اول مهر مادریش بوده نتونست بگیره

عزیزم خودت نمیتونی موقع چیدن حضور داشته باشی

چرا بابا خود خرم هم رفتم کمک چیدم چند بار اما میبره خونش سهم بندی میکنه میده منی ک صاحب ملکم با اون بقیه جاری هام ی سهم شایدم کمتر داشته باشم

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

حالا اون هیچی 2 تا زمین مغازه داشت قرار بود بفروشه بده نمای بیرون خونمون رو درست کنه چون ب نام مادره ...

مادره جوونه؟ 

خواهر و‌برادر شوهرات آدمای خوبین ؟که مال شما رو بالا نکشن

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

خب اگه مادرشوهرت از دنیا بره اونوقت تکلیف اموالتون چی میشه؟

بارها گفتم بهش گفتم برادرات چشم وا کردن مادرت بمیره صاحب این اموال شن اصلا انگار ب دیوار گفتم 

خب مادر زنده هست خانوم مهرشو اجرا بزاره نمیتونه چیزی بگیره.بعدها هم از کجا معلوم اول مادر فوت کنه؟خد ...

دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم

دست اسی مونده داخل حنا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میگه مهریه منه مطمئنی سندش برا اسی نیس؟ اگه سند باشه میفروشه راحت

فقط تو محضر موقع ثبت عقد قید شده باغ فلان منطقه و فلان آدرس ب اسم عروس

بارها گفتم بهش گفتم برادرات چشم وا کردن مادرت بمیره صاحب این اموال شن اصلا انگار ب دیوار گفتم

خدا صبرت بده و خودش کمکت کنه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....